ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Can Taulé corona el primer campió d’enduret de la temporada

19/09/2022

La prova s’ha celebrat aquest passat diumenge, 18 de setembre, i ha reunit les categories 50cc, 65cc, 85cc Cadet, 85cc Juvenil, Elèctrica, Femenina i Sots16.

L’Àrea de Motor de Can Taulé ha acollit la cinquena cursa de la temporada de la Copa Catalana d’Enduret amb una gran participació.

Les ratxes de vent i el dia calorós han afegit dificultat a una cursa ja de per sí força exigent, especialment per als menuts pilots de 50 cc.

Pel que fa als resultats del dia, Pau Sabaté, de la categoria 65cc, s’ha endut un merescut triomf que l’ha permès sumar els punts necessaris per proclamar-se, matemàticament, campió de Catalunya. El pilot del Moto Club Segre ha aconseguit el tercer triomf de la temporada de manera brillant amb pràcticament mig minut de marge sobre el segon classificat, Èric Wic. El tercer calaix del podi l’ha completat Nil Masó.

Pel que fa a la categoria Femenina, Anna González ha aconseguit el millor temps aturant el crono en 19:58. Irene Conesa ha fet segona, a pràcticament un minut i mig de la guanyadora, mentre que Alexia Gallardo ha completat el top 3 de la categoria.

A 50cc, Juanjo Montoya s’ha endut un ajustat triomf per davant d’Àlex Esteban, segon a només 7 segons del primer classificat. Pepe Badiella ha completat el tercer calaix del podi.

Alejandro Liñan ha format una gran actuació que l’ha permès enfilar-se fins al primer esglaó del podi de la categoria 85cc Juvenil. El corredor del Moto Club Segre ha aturat el crono en 23:36, un minut més ràpid que el segon classificat, Santiago Hernández. Joel Mataró (26:17) s’ha classificat en tercera posició.

Jose Manuel Pellicer (23:20) s’ha penjat la medalla d’or de la categoria 85cc Cadet. El pilot de Castelló ha superat Eyal Efroni (23:21) i Aitor Campamà (25:25), segon i tercer, respectivament.

Finalment, Pol Guerrero (22:50) ha estat el vencedor de la categoria Sots16 en un final d’allò més emocionant. Guerrero ha vençut per 123 segons de marge sobre el segon classificat, Nil Rojas. Guillem Sucarrats ha completat les posicions d’honor a pràcticament mig minut del guanyador.

Les millors imatges de la cursa, al Flickr de la FCM.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing