ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

UN centenar de pilots gaudeixen del motocròs nocturn al circuit de Martorelles

12/09/2022

El circuit de Motocròs de Martorelles s’ha vestit de gala per acollir, aquest passat diumenge, dos certàmens convocats per la Federació Catalana de Motociclisme: la Lliga Catalana de Motocròs de nens i el Campionat de Catalunya de Motocròs Femení.

Pràcticament tota la jornada esportiva s’ha dut a terme de nit, un fet que ha motivat una gran participació amb un centenar de pilots omplint el traçat de la comarca del Vallès Oriental.

Malgrat una petita incidència tècnica amb la il·luminació que ha endarrerit un pèl el desenllaç de les últimes mànegues, la cursa organitzada per l´Amics Moto Club Martorelles s´ha celebrat amb total normalitat

Pel que fa als resultats de la jornada, Mariona Valero ha estat la protagonista de la categoria Open del Campionat de Catalunya de Motocròs Femení. La pilot del Moto Club AMV Torroella ha vençut amb solvència les dues mànegues del dia, per davant de Pau Deya i Cristina De Juan, segona i tercera, respectivament.

D’altra banda, Anna González s’ha endut el triomf de la categoria Femení 85cc. La corredora de Castellbisbal ha dominat de dalt a baix les dues curses del dia, on ha creuat la bandera de quadres en primera posició. Al podi l’han acompanyat Aina Arfelis, segona, i Zoe Querol, tercera.

Dídac German, amb 45 punts, ha estat el primer classificat de la categoria MX85 Cadet, corresponent a la Lliga Catalana de Motocròs. Jan Josa, amb 41 punts, ha fet segon, mentre que Biel Pons ha completat el top 3 de la categoria Cadet amb 33 punts.

Pel que fa a la categoria MX85 Juvenil, Oleguer Riba ha aconseguit una contundent victòria després de marcar els millors registres en totes dues mànegues. El pilot del Moto Club Baix Berguedà s’ha enfilat fins al primer graó del podi, acompanyat d’Omar Pavón i Nil Pallarès que, per aquest ordre, han completat les posicions d’honor.

Roc Gómez no ha donat cap opció als seus rivals. El pilot del Moto Club Segre ha estat el guanyador de la categoria MX65. Vincent Carbonell, segon, i Marc Serra, tercer, han completat el top 3 de la categoria.

Finalment, pel que fa a la categoria de menor cilindrada, MX50, Mario Martínez s’ha endut el triomf per davant d’Alonso Tribaldos i Nil Soler.

Les millors imatges de la cursa al Flickr de la FCM.

Classificacions de la cursa.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing