ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Congost Plàstics fa història a la XLII edició de les 24 Hores de la Vall del Tenes

08/09/2022

La XLII edició de les 24 hores Internacionals en Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes ha estat un èxit en tots els sentits.

Les noves millores de seguretat del circuit, juntament amb l’oferta lúdica, gastronòmica, i el gran nivell de competitivitat dels pilots que ha fet que l’edició de 2022 sigui un punt d’inflexió per a tothom.

Pel que fa la competició, la cursa va estar marcada per un duel entre l’equip #1 Motos Chesca – Pastiseria Turón i el dorsal #43 Congost Plàstics. El Congost Plàstics va iniciar la prova amb la pole position marcada per Romain Pape qui ja va marcar la pole position en el circuit de Can Montcau l’any 2021. Just per darrere d’ells, Èric Tomás marcava el segon millor temps per l’equip de Motos Chesca. Al iniciar-se la prova, Romain Pape va fer una històrica primera hora de competició aconseguint el liderat per l’equip Congost Plàstics, mentre que Motos Chesca patia un accident a la sortida però aconseguiria remuntar fins les primeres posicions en menys d’una hora de cursa.

Mentre Congost Plastics patia uns problemes durant les primeres hores de cursa, els equips #83 JRB Junior Team i el dorsal #66 ServiMoto Kronos Aigua van aprofitar per prendre el liderat per pocs minuts.

Va ser entrada la mitja nit que el duel entre Congost Plàstics i Motos Chesca es va intensificar essent els dos líders de la cursa en diverses ocasions. Però finalment i després de 24 hores de cursa, va ser Congost Plàstics qui es va endur el triomf per tant sols una volta d’avantatge.

Una victòria històrica per la repercussió de la cursa, ja que Congost Plàstics compta amb dos pilots francesos en el seu equip, David Abgrall (quatre vegades campió d’enduro) i Romain Pape, ambdós pilots essent els primers de nacionalitat no espanyola en assolir el triomf en les 24 hores. A més a més, Rubén Luengo iguala a Oriol Mena amb cinc victòries en la competició.

Pel que fa les subcategories de la prova, al Grup 2 l’IBNZ Racing es va imposar als seus rivals. A la categoria Vall del Tenes, Autoescola Granollers va obtenir el seu cinquè triomf consecutiu en aquesta categoria. A Internacional, triomf pel JRT LRS d’origen belga, mentre que la victòria femenina se la va endur el Zum Zum Racing. A Màster 40, triomf de nou per Santi Bertrán amb l’equip RRB Màster 40. També triomf per segon any consecutiu de Xavier Baca a PromoCup2T amb l’equip #73 BLG Racing. Finalment a Sub20, triomf per #75 Pibemoto.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing