ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Galls Motor acull la cinquena cursa del català de trams d´enduro

07/09/2022

La Copa Catalana de Trams ha celebrat aquest passat diumenge, 4 de setembre, la cinquena cursa de al temporada al circuit de Galls Motor.

En un traçat d’allò més tècnic i amb una calor important a terres lleidatanes, els pilots s’han hagut d’esforçar de valent per aconseguir un bon resultat.

La participació en aquesta prova ha patit un lleugera davallada respecte a la resta de proves de la Copa Catalana de Trams 2022. L’organitzador, el Moto Club Solsonès, ha comptat finalment amb un total de 75 pilots.

Pel que fa als resultats del dia, el guanyador de l’scratch ha estat Miquel Pujol, de la categoria Elit. El corredor del Moto Club Solsonès ha estat l’únic en aturar el cronòmetre per sota dels 8 minuts (7:56). Pol Guerrero, de la categoria E-125 2T, ha fet segon, amb un temps total de 8:03, mentre que Albert Muñoz ha tancat el top 3 scratch amb un 8:15.

Per categories, Miquel Pujol ha encapçalat el podi de la categoria Elit, seguit de Marc Calmet (8:21) i Ot Monsonís (8:55), segon i tercer, respectivament.

En E-125 2T el guanyador ha estat Pol Guerro. Guillem Sucarrats ha fet segon (8:30) i Hugo Cuesta, tercer (8:34).

Eyal Efroni ha estat el primer classificat de la categoria E-85, seguit de Jan Vilches, segon, i Marc Plana, tercer.

A E65 la victòria ha anat a parar a mans de Pau Sabaté. Èric Wic ha fet segon, mentre que Nil Masó ha completat les posicions d’honor.

Marc Tryuols ha estat el pilot més destacat de la categoria Júnior Oberta. Sergi Conesa ha fet segon i Nauhel Santamaria, tercer.

El top 3 de la categoria Femenina Infantil l’han completat Anna González, en primera posició, Irene Conesa, segona, i Adela Godino, tercera. D’altra banda, Lorena Sánchez ha estat la primera classificada de la categoria Femenina Superior.

Martí Puigrodon s’ha enfilat al primer esglaó del podi de la categoria Màster45. Dani Ollès ha fet segon mentre que Juan Bautista Nolla ha completat les posicions d’honor.

 En Màster55, victòria d’Enrique Gras. Lluís Torra s’ha classificat en segona posició i Jordi Redon ha fet tercer.

Albert Muñoz ha vençut a la categoria SèniorB per davant d’Oriol Casany i Marc Molins, segon i tercer, respectivament.

Pere Xavier Montané ha estat el més ràpid de la categoria Sènior C. Al podi l’han acompanyat Albert Cardona, segon, i Aaron Sánchez, tercer.

Pel que fa a les categories clàssiques, Hèctor Pla ha encapçalat la classificació de la categoria TT Supe, per davant d’Oriol Vila i Moisès Adell, mentre que Ferran Mas ha estat el guanyador de la categoria TT80, per davant de Josep Ferrer i Domaso Muniente.

La proper cursa de la Copa Catalana de Trams d’Enduro anirà a càrrec del Moto Club Bultaco.

 

Les millors imatges de la cursa al Flickr de la FCM.

Classificació de la cursa.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing