ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

exitosa cursa nocturna del català de motocròs elèctric a l´Ametlla del Vallès

11/07/2022

L’Àrea de Motor de l’Ametlla Parc ha estat la seu, aquest passat dissabte 9 de juliol, de la segona cursa de la temporada de la Copa Catalana de Motocròs Elèctric, organitzada pel Moto Club Tres Turons.

El traçat reunia totes les condicions perquè els pilots s’ho passessin d’allò més bé, i així ha estat.

Acostumats a córrer amb llum de dia, els menuts pilots del motocròs elèctric han gaudit d’una nova i divertida experiència competint una mànega nocturna. La cursa s’ha iniciat a mitja tarda i ha finalitzat més enllà de les 22h, amb una última cursa que s’ha disputat amb la llum artificial del circuit de l’Ametlla.

Les tres categories convocades, MX-E 1.6, MX-E 2.5 i MX-E 5.0, han reunit pràcticament una vintena de pilots.

Pel que fa als resultats del dia, Taylor Lancho, del Moto Club Brac, ha estat el protagonista de la categoria MX-E 1.6. El corredor de Mataró ha vençut còmodament les dues mànegues de la jornada per davant d’Òscar Tamarit i Asier Galdon. Precisament, aquests dos pilots s’han intercanviat la segona i tercera posició en cadascuna de les dues mànegues. Finalment, Lancho ha ocupat el primer esglaó del podi, seguit de Tamarit, segon, i Galdon, tercer.

Arik Lázaro ha estat el guanyador de la categoria MX-E 2.5. El pilot de Blanes s’ha adaptat molt bé al traçat i ha dominat de dalt a baix les dues curses del dia. Rudi Nuciforo ha fet segon amb els mateixos punts que Àlex Esteban, el qual ha tancat les posicions d’honor de la categoria.

Finalment, pel que fa a la categoria de major potència, MX-E 5.0, Ares Gil i Alejandro Mellado s’han intercanviat la primera i segona posició en un duel d’allò més igualat. Finalment, Gil s’ha enfilat a l’esglaó més alt del podi, per davant de Mellado, que ha fet segon, i Laia Cobo, que ha tancat el top tres de la categoria.

La Copa Catalana de Motocròs Elèctric reprendrà l’activitat esportiva el proper mes de setembre al circuit de Polea Camp (Cunit).

Classificacions de la cursa al document adjunt.

Les millors imatges del Motocròs Elèctric de l’Ametlla, al Flickr de la FCM.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing