ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Més de 40 equips a la resistència ciclomotors de l´Ametlla Parc

21/06/2022

L’Àrea de Motor de l’Ametlla Parc ha estat la seu, aquest passat dissabte 18 de juny, de la segona cursa de la temporada del Trofeu Català de Resistència Ciclomotors.

La prova, de tres hores de durada, ha donat el tret de sortida a les cinc de la tarda amb una impressionant graella de sortida a l’estil Le Mans, formada per més de 40 equips.

L’equip Pastisseria Turón (Grup 3 Aigua) ha estat el guanyador de la cursa amb un total de 55 girs al traçat dissenyat pel Moto Club Tres Turons. El duet format per Oriol Mena i Albert Arjonilla ha liderat de dalt a baix les tres hores de cursa. En canvi, la segona posició ha estat d’allò més disputada. Fins a tres equips, tots ells de la categoria Grup 3 Aigua, han ocupat aquesta plaça al llarg de la cursa: l’equip Caracoles Luengo, format per Bernat Cortés i Rubèn Luengo; l’equip Servimoto Kronos, format per Oriol Segú i Borja Serra; i finalment el duet format per Alejandro Ceballos i Yago Domínguez, que ha aconseguit la preuada segona posició, amb 55 girs. El tercer esglaó del podi ha estat per a l’equip Caracoles Luengo, també amb 55 voltes, mentre que Servimoto Kronos no ha aguantat el ritme i ha quedat fora del top 3.

Pel que fa a la resta de categories, l’equip FMC Motors, format per Pau Conesa i Sergi Conesa ha vençut la categoria Grup2 Aire amb un total de 51 votes. L’equip Biciat, format per David Vigas i Gerard Arabia, ha ocupat la segona posició del podi amb les mateixes voltes que els guanyadors. D’altra banda, Del Más Team, equip integrat per Sergi Ventura i Jordi Ventura, ha completat les posicions d’honor amb una volta menys, 50.

Marc Martínez i Marc Pérez han estat els pilots més destacats de la categoria Canvi 3 Hores. L’equip 69 ha completat la Resistència Ciclomotors de l’Ametlla amb 51 voltes. A la segona posició i 43 voltes s’ha classificat l’equip Team FMC Motors Seat Fecosauto, format per Luca Bellumori i Carlos Vera. La Pole Motodesguace, format per Pedro Pompido i Àlex Ruíz ha completat el top 3 de la categoria.

Al Grup 3 Aigua Pilot Sol, destacada actuació de Martí Roca, que sota l’equip Team Roma8 ha aconseguit finalitzar la cursa amb 38 voltes.

Finalment, pel que fa a la categoria Màster40, Josep Bosch i David Tomàs, amb 52 girs, s’han alçat amb la victòria. Arnaud Julien i Santiago Bertran, del Tema Des Lauzes, han fet segons amb les mateixes voltes que els guanyadors, mentre que Dani Ollès i Xavier Mora han completat les posicions d’honor amb una volta menys en el seu haver.

El Trofeu Català de Resistència Ciclomotors es reprendrà el proper mes de setembre a Santa Eulàlia de Ronçana.

Classificacions de la cursa al document adjunt.

Imatges de Jaume Soler.

 

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing