ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

La comarca de l´Anoia acull la segona prova de la Copa de Trial Clàssiques

20/06/2022

La Copa Catalana de Trial Clàssiques ha celebrat, aquest passat diumenge 19 de juny, la segona cursa de la temporada a l’àrea de motor de Cattrial Park, a Santa Maria de Miralles.

Una seixantena de pilots han participar a la prova organitzada pel moto club Motocat. A causa de les característiques de la l’àrea de motor on s’ha dut a terme el trial, la prova ha constat de vuit zones a tres voltes, i no de dotze a dues voltes, com acostuma a ser habitual.

Pel que fa als resultats del dia, Josep Maria Bargalló s’ha endut el triomf de la categoria Clàssics amb un total de 9 peus. El podi l’han completat David Cruz, segon, i David Viñals, tercer, tots dos amb 15 punts.

A Pre75, Fernando Cabré s’ha enfilat a l’esglaó més alt del podi després de completar les tres voltes amb només 14 punts. Antonio Guillen, amb 18 punts, i Antoni Tomàs, amb 23, han completat els calaixos d’honor de la categoria.

Òscar Mill no ha tingut rival a la categoria Experts. El pilot del Moto Club Sitges ha completat el Trial Clàssic de Santa Maria de Miralles amb només 12 punts. Narcís Sánchez, amb 29 punts, ha fet segon, mentre que Antoni Ramonet ha completat el top 3 amb 44 punts.

Venanci Vidal ha estat el pilot més destacat de la categoria Pre80 amb un resultat final de només 27 punts. Joan Anton Cosp, amb 43 punts, i Pol Ros, amb 48, completat les posicions del podi.

Finalment, pel que fa a la categoria Trialers, Manel Campoy s’ha alçat amb la victòria després de segellar una gran actuació a la comarca de l’Anoia. Campoy s’ha enfilat al primer esglaó del podi, amb 18 punts. Daniel Casanovas ha fet segon i Lluís Díaz, tercer.

La propera cursa de la temporada de la Copa Catalana de Trial Clàssiques tindrà lloc el 3 de juliol al Berguedà.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing