ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

La calor marca la tercera prova del català de Supermotard i Minimotard a Menàrguens

13/06/2022

Aquest passat diumenge 12 de juny, la Copa Catalana de Supermotard i el Trofeu Català de Minimotard han celebrat la tercera cursa de la temporada al circuit Kàrting de Menàrguens.

El Moto Club Terres de Ponent ha estat l’encarregat d’organitzar la prova la qual ha reunit una trentena de pilots al traçat lleidatà.

La calor ha estat el principal factor a tenir en compte per part dels pilots, amb temperatures per sobre dels 30 graus al llarg de tot el matí.

Pel que fa als resultats del Trofeu Català de Minimotard, Jonathan Gijón s’ha imposat en les dues mànegues de la categoria MiniGP-190 Sèries per davant d’Álvaro Castagno, que ha fet segon.

A la categoria Protos, victòria, per partida doble, de Sergi Maza sobre Alfondo Ruiz, que ha finalitzat en segona posició.

 Joel Plasencia ha estat el dominador de la categoria 160-Sèries per davant de Xènia Rodriguez, que ha ocupat el segon calaix del podi.

Izan Domínguez ha estat el guanyador de la categoria MiniGP Open.

Pel que fa a la Copa Catalana de Supermotard, Julen Àvila s’ha enfilat a l’esglaó més alt del podi de la categoria SM1. Oriol Rodríguez, amb una esplèndida primera mànega, ha aconseguit la segona posició, mentre que Antoni Moya ha completat el top 3 de la categoria.

Ramon Godino ha estat el corredor més destacat de la categoria SM2 després d’imposar-se en totes dues mànegues. Al podi l’ha acompanyat Alejandro Plana, que ha fet segon.

D’altra banda, Elias Durendez ha estat el guanyador de la categoria SM3.

Edgar Martínez ha firmat la millor actuació de la categoria SM65 amb dues victòries en les dues curses disputades. Adela Godino, amb dues segones posicions, s’ha enfilat al segon esglaó del podi. El top 3 de la categoria SM65 l’ha completat Felip López.

Pel que fa a la categoria SM85, Aleix Ginés s’ha endut el triomf.

Finalment, pel que fa a les categories SMRoad, Carlos Daniel ha fet primer en Trofeu SM Road per davant de Joel Ávila, mentre que Fernando Roger s’ha alçat amb el triomf en la categoria Trofeu SM Road+35, per davant d’Eduard Betrian i Josep Maria Sánchez, segon i tercer, respectivament.

La Copa Catalana de Supermotard i el Trofeu Català de Minimotard reprendran l’activitat el proper mes d’octubre al circuit de Móra d’Ebre.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing