ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Celebrada la 3a cursa de la temporada del Campionat de Catalunya de Motocròs a Salomó

12/06/2022

El circuit Dani Dalmau de Salomó ha estat la seu, aquest passat diumenge 12 de juny, de la tercera cursa de la temporada del Campionat de Catalunya de Motocròs de Grans.

Malgrat la intensa calor, el traçat de la comarca del Tarragonès ha aguantat en perfecte estat durant tot el matí.

Pel que fa als resultats del dia, Simeó Ubach ha estat el protagonista de la categoria MX Elit, que ha compartit graella amb els pilots de les categories MX1 i MX2. El pilot del Moto Club Baix Berguedà s’ha imposat clarament en les dues mànegues per davant de Roger Oliver, que ha fet segon.

La primera posició de la categoria MX1 ha anat a parar a mans de David Noya, que ha estat el més ràpid en les dues mànegues disputades. El podi l’han completat Marc Fontanals, que ha fet segon a les dues curses, i Daniel Garralón, que ha sumat dues terceres posicions.

A MX2, victòria incontestable d’Adrià Monné. El pilot del Moto Club Segre ha liderat les dues curses del dia per davant de Marc Pamias, segon al podi, i Jordi Puig, que ha tancat el top3 de al categoria.

Pel que fa a les categoria MX125 2T, Carlos Prat s’ha enfilat a l’esglaó més alt del podi després de sumar una tercera i una primera posició al circuit de Salomó. El guanyador de la primera mànega, Bruno Miró, ha quedat fora dels llocs de podi al no finalitzar la segona cursa del dia. El top 3 de la categoria MX125 l’han completat Biel Piera, segon, i Unai Samper, tercer.

Jordi Galera ha estat el dominador de la categoria MX Sots18 4 Temps. El pilot del Moto Club Segre ha vençut les dues curses de la jornada aconseguint, d’aquesta manera, la primera posició del podi. Liam Sanjuan ha fet segon i Albert Alfonso, tercer.

D’altra banda, en MX3, Ramon Brucart s’ha endut el triomf després de ser el més ràpid en totes dues mànegues. Al podi l’han acompanyat Gabriel Pons, segon, i Lluís Sanz, que ha fet tercer.

Joan Vilalta ha estat el pilot més destacat de la categoria MX4. Els calaixos del podi els han completat Joel Lozano, en segona posició, i Jordi Pagès, que ha tancat les posicions d’honor.

Finalment, en MX5, la categoria dels més veterans, Sergi Lasala s’ha imposat clarament en totes dues mànegues. El top 3 de la categoria l’han completat Sergio Perellón, en segona posició, i Rafael Bagur, tercer.

El Campionat de Catalunya de Motocròs de Grans reprendrà l’activitat el proper 25 de setembre a Castellolí.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing