ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Un esplèndid circuit de Salomó celebra la tercera prova del català de Motocròs de nens i femení

08/06/2022

El circuit de motocròs Dani Dalmau de Salomó ha estat la seu, aquest passat diumenge 5 de juny, de la tercera cursa de la temporada dels Campionats de Catalunya de Motocròs de Nens i Motocròs Femení.

La prova ha comptat amb una bona inscripció amb pràcticament un centenar de pilots.

El Moto Club Salomó, organitzador de la cursa, s’ha encarregat de deixar el circuit en perfectes condicions per a la pràctica del motocròs. Malgrat la intensa calor durant tot el cap de setmana, el traçat del Tarragonès ha aguantat sense pols al llarg de tota la jornada esportiva.

Pel que fa als resultats del dia, Òscar Martínez ha aconseguit el millor resultat de la temporada després d’endur-se el triomf de la categoria MX50. El jove pilot madrileny ha estat el més ràpid en totes dues mànegues. Nil Soler, amb dues segones posicions, i Alonso Tribaldos, amb dues terceres posicions, han completat els calaixos del podi.

Pel que fa a la categoria MX65, el pilot de Castelló, Pau Caudet, ha dominat les dues mànegues amb molta autoritat. Marc Serra, amb 36 punts, s’ha classificat en segona posició, mentre que Dídac Soler, ha fet tercer.

En MX85 Cadet, el líder de la classificació general, Alejandro Liñan, no ha donat opció a cap rival després d’imposar-se en les dues mànegues de la jornada. Enzo Bádenas, amb dues segones posicions, s´ha enfilat final al segon esglaó del podi. El top 3 de la classificació l´ha completat Jan Josa.

Finalment, Joan Jordà ha estat el més ràpid de la categoria MX85 Juvenil. El pilot balear ha protagonitzat una gran actuació que l’ha permès pujar al primer esglaó del podi. Oleguer Riba i Jordi Soler, per aquest ordre, han completat les posicions d’honor.

D’altra banda, pel que fa al Campionat de Catalunya de Motocròs Femení, Anna González segueix intractable al capdavant de la classificació de la categoria MX85 Femení. La pilot de l’Esport Motor Castellbisbal s’ha endut de Salomó el tercer triomf consecutiu de la temporada. El top 3 de la categoria MX85 l’han completat Aina Arfelis i Zoe Querol, segona i tercera, respectivament.

Situació pràcticament idèntica en la categoria MX Open Femení, on Mariona Valero ha tornat a ser la més ràpida. La corredora del Moto Club Amics Moto Valls de Torroella ha dominat les dues mànegues de la jornada i d’aquesta manera ha sumat la tercera victòria del curs. Al podi l’han acompanyat Pau Deya, segona classificada, i Adelina Ramírez, que ha fet tercera.

Els Campionats de Catalunya de Motocròs Femení i de Nens reprendrà l’activitat després de l’aturada d’estiu, concretament l’11 de setembre, al circuit de Martorelles.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Les millors imatges de la curs al Flickr de la FCM.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing