ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Celebrada la primera cursa de la temporada de la Copa Catalana de Trial Clàssiques

11/05/2022

L’Àrea de Trial del circuit Parcmotor Castellolí ha estat la seu de l’estrena de la temporada de la Copa Catalana de Trial Clàssiques.

La cursa, organitzada pel Moto Club Baja, ha comptat amb la participació d’una seixantena de pilots, repartits entre les cinc categories en joc: Clàssics, Pre75, Trialers, Pre80 i Experts.

Les 10 zones de què constava la prova, força llargues i combinant diversos graus de dificultat, han agradat molt a tots els participants.

Pel que fa als resultats del dia, Joaquim Lara, amb 0 peus, ha estat el vencedor de la categoria Clàssics. El podi l’han completat Jordi Tubau i Josep Lluís Marco, tots dos amb el mateix nombre de peus.

A Pre-75, Fernando Cabré s’ha endut el triomf després de finalitzar les zones amb només un punt. Joan Farrés, amb 2 punts, i Àngel Jordana, amb 6, han completat les posicions d’honor.

Àlvar Bertran ha estat el protagonista de la categoria Trialers. El pilot del Moto Club Cent Peus ha completat el trial de Castellolí amb 3 punts, un menys que el segon classificat, Manel Campoy, i dos menys que Miquel Ramon, que ha fet tercer.

Amb només dos peus, Venanci Vidal s’ha endut la victòria de la categoria Pre-80. Joan Anton Cosp, amb 7 punts, i Xavier Batrolí, amb 14, han completat el top 3 de la categoria.

Finalment, pel que fa a la categoria Experts, Òscar Mill ha estat el guanyador, amb 2 punts. Venanci Vidal ha fet segon, amb 11 punts, mentre que Toni Ramonet ha completat les posicions d’honor, amb 21 punts.

La propera cursa de la Copa Catalana de Trial Clàssiques es disputarà a Talamanca el 19 de juny.

Classificacions de la prova en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing