ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

ORIOL MENA I ALBERT ARJONILLA, ELS MÉS DESTACATS A LA RESISTÈNCIA CICLOMOTORS DE CANET DE MAR

01/05/2022

Canet de Mar ha sigut seu, aquest passat dissabte 30 d’abril, de la segona cursa de la temporada del Trofeu Català Resistència Ciclomotors.

La cursa, organitzada pel Moto Club Tres Turons, ha reunit més de seixanta pilots a la localitat del Maresme, que ha vist en acció les categories Canvi, Grup 2 Aire i Grup 3 Aigua.

El temps inestable, típic en aquesta època de l’any, ha deixat caure quatre gotes sobre el circuit muntat pel club organitzador, un traçat de tipus crono de poc menys de 3kkm.

L’equip 87, format per Oriol Mena i Albert Arjonilla, ha estat el guanyador de les 3 Hores de Resistència. Encasellats dins la categoria Grup 3 Aigua, la parella catalana  ha aconseguit realitzar un total de 79 voltes al llarg de les tres hores de cursa. Rubèn Luengo i Francesc Aguilar, amb el mateix nombre de voltes, s’han classificat en segona posició, a poc més d’un minut dels guanyadors. El top 3 de la categoria Grup 3 l’han completat Joe Lleonart i Àngel Perales, igualant els girs dels dos primers classificats, però a pràcticament dos minuts dels guanyadors.

Sergi Conesa i Nahuel Santamaria han estat els pilots més destacats de la categoria Grup 2 Aire. El duet amb el dorsal 71 ha completat un total de 75 girs. Erik Díaz i Manel Luque, amb 63 voltes, s’han enfilat al segon esglaó del podi, mentre que Pere Duran i Daniel Alonso, amb el mateix nombre de voltes, han completat les posicions d’honor.

Triomf incontestable del duet format per Xavier Mora i Santiago Betran a la categoria Màster 40 amb un total de 75 girs. Àlvar Garriga i Albert Díaz han finalitzat segons, a dues voltes dels guanyadors. Raül Garcia i Juan Jose Ruiz han completat el tercer esglaó del podi.

Finalment, pel que fa a la categoria Canvi 3 Hores, Carles Oriol i Hugo Cuesta s’han endut un triomf d’allò més ajustat, per només 8 segons de diferència, sobre el segon classificat, l’equip 80, format per Jordi Casas i Jordi Viudez.

La pròxima cita del Trofeu Català de Ciclomotors tindrà lloc el dissabte 18 de juny a l’Ametlla del Vallès.

Classificacions de la cursa al document adjunt.

Les millors imatges de les 3 Hores de Resistència Ciclomotors de Canet de Mar, al Flickr de la FCM.

 

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing