ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

La quadresistència torna a la competició tres anys després

26/04/2022

El circuit Galls Motor ha estat la seu, aquest passat diumenge 24 d’abril, de la primera cursa de la temporada del Trofeu Català de Quadresistència.

Després de tres anys d’absència, el certamen de les quatre rodes ha tornat envoltat d’una gran expectació per part dels pilots, Moto Clubs i aficionats.

El primer assalt de la temporada ha comptat amb la participació de quaranta pilots, repartits entre una vintena d’equips, en un traçat de Galls Motor en perfectes condicions.

Guillem Ullastres i Anthony Torres, amb el dorsal 66, han estat els clars guanyadors de la cursa. El duet, encasellat dins la categoria Q1, ha dominat la prova amb mà de ferro, liderant la classificació des de l’inici fins al final. En total, Ullastres i Torres han sumat 76 voltes al llarg de les 3 Hores, tres més que el segon classificat, l’equip 111, format per Marc Gobert i Regis Pardigon. El top 3 de la categoria Q1 l’ha completat l’equip 11, integrat per David Solé i Cameron Thompson, els quals també han completat 73 voltes.

Pel que fa a la categoria Q2, el triomf ha estat per a l’equip amb el dorsal 730, format per Joel Obradó i Ion Pintilie, amb 72 voltes al traçat de Galls Motor. El segon calaix del podi l’han ocupat Francisco Da Rocha i Xavier Jove, de l’equip 169, amb una volta menys que els guanyadors. El podi l’ha completat l’equip amb el dorsal 10, format per Víctor Carles i David Gómez.

Finalment, pel que fa a la categoria Q-Amateur, l’equip 70, format per Daniel Garcia i Alejandro Garcia, amb 68 voltes, ha pujat a l’esglaó més alt del podi. Miguel Ángel Muñoz i Cristian Rodríguez han fet segons, mentre que Ivan Gallardo i Ricardo Lara han ocupat la tercera posició del podi.

La propera cita del Trofeu Català de Quadresistència tindrà lloc el proper 15 de maig al circuit El Terré d’Almenar. A més de visitar Almenar, el certamen de les quatre rodes també viatjarà fins als circuits de Ravós del Terri, el circuit El Senglar i l’àrea de motor de Bassella, conformant d’aquesta manera un calendari de cinc curses.

Classificacions de la Quadresistència de Galls Motor al document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing