ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Jaume Betriu s’imposa als 2 dies d’enduro de la Bastida de Tost

19/04/2022

El Campionat de Catalunya d’Enduro ha celebrat les dues primeres curses de la temporada aquest passat cap de setmana a la Bastida de Tost, a l’Alt Urgell.

El recorregut curt, però d’allò més exigent, ha posat a prova la resistència i habilitat de tots els participants al llarg de dues jornades consecutives a l’Àrea de motor Pascuet Off Road Center.

Jaume Betriu, encasellat dins la categoria Elit, ha encapçalat la classificació Scratch de tots dos dies. El dissabte amb un temps total de 15:33, i el diumenge, 17:31.

A més de Betriu, un dels únics pilots capaç d’aturar el crono per sota dels 16 minuts, el dissabte, ha estat Miquel Pujol (15:59), també de la categoria Elit. El pilot del Moto Club Solsonès ha ocupat la segona posició del podi de la categoria Elit, just per darrere del corredor del Coll de Nargó.

D’altra banda també cal destacar la gran actuació d’Àlex Puey, de la categoria E-125 2 Temps. El pilot del SIP Sport ha fet primer de la seva categoria a més de formar part del top 3 scratch els dos dies de competició. Yago Domínguez i Aleix Saumell, per aquest ordre, han completat les posicions d’honor d’aquesta categoria.

El corredors més destacats de la categoria Júnior Open han estat Francesc Aguilar i Cristòbal Solà, guanyadors, cadascun d’ells, d’una de les dues jornades d’Enduro a la Bastida de Tost. Especial mèrit el resultat de Cristòbal Solà el dissabte, segon a l’scratch amb un temps de 15:57. Francesc Aguilar ha aconseguit ser el ràpid de la categoria el diumenge, amb un temps de 18:14. L’argentí Luciano Robledo ha pujat al tercer esglaó del podi totes dues jornades, per darrere d’Aguilar i Solà.

Jaume Abella ha estat el pilot més destacat de la categoria Sènior B 2 Temps tant el dissabte (16:49), com el diumenge (19:06). En el còmput de tots dos dies, Miquel Lluch ha fet segon i Jordi Marquès, tercer.

Pel que fa a la categoria Sènior B 2 temps, David Martínez ha aconseguit ser el més ràpid en totes dues jornades, per davant d’Oriol Casany i Dani Subirats, segon i tercer, respectivament.

El mallorquí Jesus Ferreres s’ha endut el triomf de la categoria Júnior Trofeu. En el còmput de tots dos dies, Marc Truyols ha fet segon i Oriol Solsona, tercer.

Pere Xavier Montané ha estat el clar vencedor de la categoria Sènior c 2 Temps. El corredor del Moto Club MX Golf ha aconseguit els millors registres tant el dissabte com el diumenge. Andreu Batlles, segon, i Aaron Sánchez, tercer, han completat el top 3 de la categoria.

Doble triomf de Luís Bustos a la categoria Sènior C 4 Temps. Albert Cardona i Joan Guillen han completat els millors temps de la categoria.

Pel que fa a la categoria Màster 45, Dani Ollés s’ha imposat amb contundència tots dos dies. Manuel Mora ha ocupat la segona posició del podi, mentre que Agustí Rodríguez ha fet tercer. En Màster 55, victòria de Carlos López per davant de Lluís Torra i Juan Pulido, segon i tercer, respectivament.

Finalment, Alba Vilaplana i Maria San Miguel s’han repartit les victòries. San Miguel ha estat la més ràpida la jornada del dissabte (13:18), mentre que Vilaplana ha aconseguit el millor temps del diumenge (16:34). Judit Solà ha completat el top 3 tots dos dies.

Classificacions de la cursa.

Les millors imatges de la cursa al Flickr de la FCM.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing