ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

La lliga de MX celebra la segona cursa de la temporada al circuit off road de Parcmotor Castellolí

13/04/2022

La Lliga Catalana Interprovincial de Motocròs de Grans ha celebrat la segona cursa de la temporada aquest passat diumenge, 10 d’abril, al circuit de motocròs de Parcmotor Castellolí.

La prova ha reunit més de 110 pilots a l’àrea de motor de l’Anoia en un dia òptim per a la pràctica del motocròs. Malgrat els bons auguris de competició, un accident ha provocat la suspensió de pràcticament totes les segones mànegues de la jornada, a excepció de les categories MX1 i MX2.

Pel que fa als resultats del dia, Jordi Sala s’ha endut el triomf de la categoria MX1. El corredor del Moto Club Polea SX ha combinat una segona posició en la primera mànega, just per darrere d’Albert Arjonilla, amb una primera posició en la segona mànega, de la qual només s’han pogut disputar vuit voltes degut a l’aparició d’una bandera vermella.

El podi de la categoria MX1 l’han completat Josep Pedró, segon, i Albert Arjonilla, que ha fet tercer.

A MX2, Jeffrey Taveras ha pujat a l’esglaó més alt del podi. El pilot del Moto Club Cifuentes ha fet segon a la primera mànega i s’ha imposat en la segona. Jules Gourribon s’ha enfilat fins a la segona posició del podi, mentre que Marc Roig ha completat el top 3 de la categoria.

Pere Mas ha estat el protagonista de la categoria MX4 gràcies a una brillant primera mànega que ha finalitzat amb un marge de pràcticament 12 segons sobre el segon classificat, Patricio Tarradas “Pato”. Carles Ceballos ha aconseguit colar-se entre el top 3 en un final d’allò més renyit amb el quart classificat, Francesc Molina, el qual ha quedat fora de les posicions de podi per un estret marge de menys d’un segon.

Sergio Perellón s’ha endut el triomf de la categoria MX5 per davant d’Onofre Ortega, segon, i Agustí Vall, tercer.

Gran victòria de Marc Sans a la categoria MX3. Les bones sensacions dels entrenaments cronometrats, on el pilot del Moto Club MX Golf ha marcat el millor temps, s’han vist reflectides en una gran actuació a la cursa. Sans ha finalitzat les 10 voltes amb un marge de poc més de 12 segons sobre el segon classificat, Borja Marquès. Guillem Magester ha completat la tercera posició del podi.

Aniol Molas ha estat el guanyador de la categoria MX Sots18, per davant de Jordi Galera i Liam Sanjuan, segon i tercer, respectivament. Molas ha demostrat una gran constància al llarg de tota la cursa on Jordi Galera, malgrat marcar la volta ràpida (1:43), no ha pogut seguir l’estela del guanyador.

En MX125, el triomf ha anat a parar a mans d’Àlex López. El pilot d’Olost ha creuat la bandera de quadres en primera posició, a sis segons del segon classificat, Biel Piera. El podi de la categoria l’ha completat Pablo Ceña.

La propera cursa de la Lliga Catalana de Motocròs de Grans se celebrarà l’1 de maig al circuit Els Cortals.

Resultats de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing