ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Neix el Trofeu Català de Mototurisme

30/03/2022

La Federació Catalana de Motociclisme convoca el Trofeu Català de Mototurisme (TCM), una competició que té per objectiu fomentar la cultura del turisme en motocicleta.

En aquest trofeu hi podran participar tots els amants de les dues rodes, tant els conductors com els acompanyants, sempre que compleixin els requisits del reglament.

El conjunt d’esdeveniments que conformaran el calendari oficial del TCM d’aquesta temporada es farà públic en les properes setmanes.

Per a poder participar al Trofeu Català de Mototurisme cal tenir tramitada la Targeta Mototurisme FCM o bé alguna de les següents llicències: Càrrec Oficial, Llicència Catalana, Llicència Social o Llicència Homologada. La targeta de Mototurisme té un cost de 25€ per als socis d’un Moto Club federat o de 30€ si no es forma part d’un Moto Club. Si s’està en possessió de llicència (Oficial, Catalana i/o Homologada) la targeta de Mototurisme serà gratuïta.

La Targeta de Mototurisme no està associada a cap assegurança. Aquells no federats que la tramitin rebran un pack regal de benvinguda a més de poder beneficiar-se d’altres avantatges, com ara sorteigs i descomptes.

Les categories convocades de cara al Trofeu Català de Mototurisme 2022 són les següents:

  • Motos Històriques fins l’any 1981 inclòs
  • Motos Clàssiques, antiguitat superior a 30 anys
  • Scooters fins a 350cc
  • Motos de fins a 500cc
  • Elèctriques
  • Open. Totes les motos no incloses a la resta de categories

Els premis del TCM s’inclouran dins la Gala anual de Lliurament de Premis dels Campionats de Catalunya de Motociclisme.

 

EN EL PDF ADJUNT TROBAREU REGLAMENT DEL TROFEU CATALÀ DE MOTOTURISME 

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing