ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Nova Copa Catalana de Trams Cronometrats

23/12/2021

La Federació Catalana de Motociclisme ha aprovat la convocatòria d’un nou campionat d’enduro de cara a la temporada que ve: la Copa Catalana de Trams Cronometrats.

Aquest nou certamen comptarà amb un calendari ampli, conformat per vuit curses:

1- 06/03/2022 Sant Martí de Centelles

2- 03/04/2022 - Moià

3- 14/05/2022 - Bassella

4- A determinar - Can Taulé

5- A determinar - Galls Motor

6- A determinar - Castellcir

7- A determinar - Torrelles de Llobregat

8- A determinar - Empordà

La Copa Catalana de Trams Cronometrats englobarà pràcticament totes les categories de l’enduro, des de les més petites 65cc i 85cc -exceptuant la categoria 50cc-, passant per les 125cc, Fèmines, Màster, Sènior, Elit, Júnior Open i Enduro Clàssic.

El format de les curses serà senzill. Constarà d’una crono que empalmarà amb un petit recorregut boscós d’entre 6 km i 15 km, segons la ubicació de la prova. Els participants faran un entrenament lliure, un entrenament cronometrat i tres cronometrades puntuables.

D’altra banda, la temporada 2022 no comptarà amb la Copa Catalana d’Endurades. Malgrat la voluntat de la FCM de preservar aquest emblemàtic certamen, la dificultat dels Moto Clubs a l’hora de fer front a la complexitat organitzativa de les proves -ja sigui per temes relacionats amb l’obtenció de permisos de Medi Ambient, o per no poder oferir uns recorreguts adients per a la pràctica de l’enduro- ha dut la FCM a prendre aquesta decisió.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing