ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Aitona corona els campions de Catalunya de Trial de Nens

13/12/2021

Gael Hernández, en Aleví +8 Benzina; Òscar Mercader, en Iniciació; Àlex Pifarré, en Base, i Farners Fontdevila i Luz Antonio, en Fèmines, es proclamen campions de Catalunya de Trial de Nens.

Aitona ha estat l’últim escenari de la temporada de la Copa Catalana de Trial de Nens. La vuitena cursa de l’any ha desvelat el nom dels guanyadors de les categories que restaven per resoldre.

Gael Hernández s’ha endut finalment el títol de la categoria Aleví+8 benzina, relegant Arnau Arias a la segona posició. La igualtat entre tots dos pilots, al llarg de la temporada, s’ha vist reflectida en l’última cursa, on els dos líders de la categoria han empatat a 21 punts. El major nombre de zeros ha decantat la balança a favor de Gael Hernández, que finalment s’ha adjudicat el títol. Grau Franch ha tancat les posicions de podi a Aitona.

Màxima igualtat també en la categoria Base. Àlex Pifarré i Genís Forns han protagonitzat un pols molt igualat al llarg de tot el curs. En la cursa definitiva, Pifarré s’ha mostrat més regular, finalitzant la cursa amb 28 penalitzaicons, 11 menys que el seu principal rival. D’aquesta manera, Àlex Pifarré ha celebrat el títol de campió de la categoria Base, mentre que Genís Forns s’ha hagut de conformar amb el subcampionat. A Aitona, el podi l’ha completat Javier Loscertales, que ha fet tercer amb 86 penalitzacions.

Òscar Mecader s’ha proclamat campió de la categoria dels més petits, Iniciació. El jove pilot del Simonety School ha vençut la transcendental prova d’Aitona amb un resultat final de 16 punts. L’altre aspirant al títol, Aleix Alcón, ha fet segon després de sumar 21 punts, un resultat que l’ha allunyat definitivament del títol, malgrat completar una gran temporada esportiva. Èric Espax ha finalitzat la temporada ocupant la tercera posició del podi.

En la categoria Femenina, dues pilots s’han alçat amb el títol. Es tracta de Farners Fontdevila i Luz Antonino, les quals han participat en totes les curses de la temporada demostrant un gran nivell al manillar de les seves motos.

Pau Giralt, que es va adjudicar el títol de la categoria Aleví+8 Elèctrica el passat mes d’octubre a Corbera, s’ha imposat en la darrera prova del curs. Luz Antonino ha fet segona, mentre que Lluc Gómez ha fet tercer.

El campió de la categoria Aleví, Jared Ibañez, ha tancat la temporada amb un nou triomf. El pilot del Moto Club Piera Scan tanca un any esplèndid, amb ple de victòries a la Copa Catalana. Llàtzer Canyellas ha fet segon, mentre que Farners Fontdevila ha completat el top 3 de la categoria.

Finalment, pel que fa a la categoria Promo, el campió Arnau Maura ha segellat el certamen amb un nou triomf. Al trial d’Aitona, Àngel Llopis ha fet segon i Aniol Llamas, tercer.

Resultats de la cursa en el document adjunt.

Les millors imatges de la cursa, al Flickr de la FCM.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing