ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

JORNADA TEST GRATUïTA PROMORACC 1-2-3 AL CIRCUIT DE MÓRA D´EBRE

02/12/2021

La Federació Catalana de Motociclisme convoca una jornada test PromoRACC 1-2-3, el proper diumenge 12 de desembre, al circuit de Móra d’Ebre, per a nois i noies d’entre 6 i 13 anys que vulguin provar les Ohvale 110cc - 160cc, i la Polini 40cc.

Tant la PromoRACC 1 i 2 (Copa Ohvale) com la PromoRACC3 (Polini), ambdues competicions monomarca, s’emmarquen dins la Copa Catalana de Promovelocitat, un certamen que té per objectiu l’aprenentatge i diversió de tots aquells nens i nenes que vulguin iniciar-se en el món de la competició en circuits Kàrting.

La Copa Catalana de Promovelocitat ofereix suport mecànic d’ETG a totes les curses, assessorament tècnic i esportiu per part del coach de la competició, l’expilot Pere Tutusaus, així com una cobertura informativa i audiovisual de totes les curses.


Si vols gaudir d’una tanda gratuïta al circuit de Móra d’Ebre, segueix els següents passos:

Si disposes de Llicència federativa 2021 (Catalana o Homologada):

Inscriu-te a les tandes a través de la zona privada de la web de la FCM - (Especialitat: Entrenament (Enduro/Trial/Dirt Track/Motocròs/Velocitat) - Test PromoRACC 1-2-3 Móra d’Ebre-2 (12 de desembre).

Si NO disposes de Llicència federativa 2021, però disposes de registre a la zona privada:

Accedeix a la zona privada de la web de la FCM i selecciona “Nova Llicència 2021 -  Àmbit: Catalana –  curset 1 dia (mini velocitat) – procedir al pagament corresponent (12 euros).

Una vegada hagis tramitat la llicència, inscriu-te a les tandes a través de la zona privada de la web de la FCM - (Especialitat: Entrenament (Enduro/Trial/Dirt Track/Motocròs/Velocitat) - Test PromoRACC 1-2-3 Móra d’Ebre-2 (12 de desembre).

Si NO disposes de Llicència federativa 2021 ni tampoc de registre a la zona privada de la FCM:

Registra’t a través de la web www.fcm.cat. Situa el cursor a l’apartat “Zona Privada” i sense clicar apareixerà la pestanya “Donar-se d’alta com a federat”. Un cop hagueu omplert les dades requerides, ja podreu seleccionar la llicència.

Accedeix a la zona privada de la web de la FCM i selecciona “Nova Llicència 2021 -  Àmbit: Catalana – curset 1 dia (mini velocitat) – procedir al pagament corresponent (12 euros).

Una vegada hagis tramitat la llicència, inscriu-te a les tandes a través de la zona privada de la web de la FCM - (Especialitat: Entrenament (Enduro/Trial/Dirt Track/Motocròs/Velocitat) - Test PromoRACC 1-2-3 Móra d’Ebre-2 (12 de desembre).


Dia: diumenge 12 de desembre del 2021.

Lloc: circuit de Móra d’Ebre (N-420, Km. 818, 43740 Móra d´Ebre, Tarragona).

Horari:

-          Arribada al circuit: 09:00h.

-          Briefing informatiu. 09:30h

-          Inici de les tandes. 10:00h.

Requisits:

-          Edat compresa entre els 6 i els 13 anys.

-          Disposar de Llicència federativa 2021 (catalana o homologada).

-          En cas de no disposar de Llicència 2021, tramitar Llicència Catalana Entrenament 1 dia de Minivelocitat (12 euros).

-          Disposar de granota, casc, botes i la resta de material necessari per poder realitzar la tanda complint totes les mesures de seguretat.

Condicions: La inscripció a la Jornada test PromoRACC 1-2-3 dona dret a una tanda gratuïta.


Vídeo informatiu PromoRACC.

Imatges curses.

Per a més informació: 93 415 11 84 o fcm@fcm.cat

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing