ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Nil Arcarons i Víctor Alonso guanyen les 3 Hores de Resistència de Sta. Creu de Jutglar

23/11/2021

Cinquanta-set equips han participar aquest passat diumenge, 21 de novembre, a les 3 Hores de Resistència Terra de Santa Creu de Jutglar. La prova, puntuable per al Trofeu Català de Resistència Terra 2021, ha reunit més d’un centenar de pilots a la localitat d’Osona.

El Moto Club Lluçanès ha estat l’encarregat d’organitzar la penúltima prova d’un certamen que enguany engloba un total de quatre curses, l’última de les quals tindrà lloc el proper 5 de desembre a Can Taulé.

Tots els participants han coincidit a elogiar el bon estat del terreny on s’ha dut a terme la cursa, on en cap moment s’ha generat pols.

L’equip amb el dorsal número 1, format pels pilots Nil Arcarons i Víctor Alonso, ha estat el vencedor de la prova. Arcarons i Alonso, competint dins la categoria RS Sènior, han completat 56 voltes, tres més que el segon classificat, l’equip 26, també emmarcat dins la categoria RS Sènior, format per Marc i Joel Vives.

El top 3 de la general l’ha completat un equip 26, de la categoria RS Júnior, integrat pels corredors Yago Domínguez i Jordi Galera.

La Resistència Terra s’ha iniciat amb els 57 equips efectuant una sortida neta, sense incidents. Els pilots més destacats en els primers compassos de la cursa han estat Joel Vives, Pau Tomàs i Nil Arcarons. Tots tres corredors han intercanviat avançaments, fins que Arcarons ha decidit prémer l’accelerador i ha començat a marcar distàncies. El relleu amb Víctor Alonso no ha fet perdre pistonada a l’equip amb el dorsal 1, que finalment ha vençut la prova amb molta superioritat, tal i com demostren les 3 voltes de marge sobre el segon classificat.

La lluita per la segona i tercera posició ha estat d’allò més renyida, ja que fins a 3 equips -els dorsals 26, 32 i 4, per aquest ordre- han creuat la bandera de quadres amb menys de 15 segons de diferència.

Per categories, Nil Arcarons i Víctor Alonso han pujat a l’esglaó més alt del podi de la categoria RS Sènior. Marc i Joel Vives han fet segons, mentre que Lluis Gonfaus i Marc Calmet han completat les posicions d’honor.

En RS Júnior, Yago Domínguez i Jordi Galera han ocupat la primera posició del podi. Arnau Font i Joan Aguilar han fet segons, mentre que Jaume Plans i David Argilés han fet tercers.

L’il·lustre Gerard Farrés, fent parella amb Robert Triola, ha vençut en la categoria Màster 40. Santiago Bertran i Òscar González han fet segons, mentre que el tercer calaix del podi l’han ocupat els pilots Juan Jose Ruiz i Manuel Mora.

Finalment, pel que fa a la categoria dels més veterans, Màster 50, Sergi Lasala i Antoni Más han estat els més ràpids, seguits de Carlos Marset i Carlos López, segons, i Jordi Redon i Antoni Vilar que han completat les posicions d’honor.

L’última cursa del Trofeu Català de Resistència Terra tindrà lloc el proper 5 de desembre a Can Taulé.

 

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Les millors imatges de la Resistència Terra de Santa Creu de Jutglar, al Flickr de la FCM.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing