ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Sanz, Pérez i Navarrete es proclamen campions de Velocitat al circuit de Zuera

22/11/2021

Aquests tres pilots se sumen al campió de PromoRACC2, Cesc Obiol.

El Circuito Internacional de Zuera ha estat la seu, aquest passat diumenge 21 de novembre, dels certàmens de velocitat de la Copa Catalana de Promovelocitat i de la Yamaha bLU cRU cup.

L’última cita de la Copa Catalana de Promovelocitat ha coronat campió de Catalunya de PromoRACC1 al pilot d’Utrillas, Raul Navarrete. Malgrat fer segon a Zuera per darrere de Xavier Albertón, l’aragonès ha sumat els punts necessaris per deixar sentenciat el títol de la categoria.

Navarrete ha començat la jornada a Zuera amb molt bon peu, ja que després d’adjudicar-se la primera posició en la primera mànega s’ha proclamat virtualment campió de PromoRACC1. L’altra cara de la moneda, Xavier Albertón, ho ha donat tot fins al final. De fet, Albertón ha estat el vencedor del global de la cursa, fent segon i primer en cadascuna de les mànegues. El corredor de Roquetes s’ha adjudicat, finalment, el subcampionat.

El podi de PromoRACC1 l’ha completat Adrián Molina, tercer a la classificació final del certamen.

Cesc Obiol, que va revalidar el títol de PromoRACC 2 el passat 17 d’octubre a Calafat, ha tancat la temporada amb una nova victòria. El corredor del Simonety School ha encapçalat l’últim podi de la temporada, que ha compartit amb Èric Da Silva, segon classificat, i Pau Camarena, que s’ha adjudicat el subcampionat de la categoria PromoRACC2.

Àlex Pérez ha acabat de segellar el títol de la categoria PromoRACC3 gràcies a una brillant victòria al circuit de Zuera. Jairo Llaó, segon classificat, s’ha endut el subcampionat de la categoria. El podi al traçat aragonès l’ha completat Alejandro Sánchez.

Pel que fa a la Yamaha bLU cRU cup, emmarcada dins del Campionat del Mediterrani de Velocitat, Gonzalo Sánchez ha fet bo el coixí de punts aconseguit al llarg de la temporada per adjudicar-se el títol de campió. Tant Gonzalo Sánchez com Lluc Bergadà arribaven al circuit de Zuera amb opcions de victòria. Finalment, Bergadà ha guanyat el duel directe, tot i que no amb el suficient marge de punts per aconseguir el títol.

El més ràpid a Zuera ha estat Mario Sanz, que ha fet un tram final de temporada espectacular on ha sumat dues victòries: Alcarràs i Zuera. El corredor madrileny ha vençut les dues mànegues del dia. Bergadà, amb 36 punts, ha pujat al segon esglaó del podi, mentre que el campió, Gonzalo Sánchez, ha celebrat el títol des del tercer calaix del podi.

 

Fotografies: Francesc Biset Studio. IG ( @francesc_biset_studio), TW (@fbiset).

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing