ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

30 vegades Toni Bou

22/11/2021

El pilot de Piera s´endú la victòria del 44 Trial Indoor de Barcelona. Gabriel Marcelli, pilot format a l´escola Talents Trial Ripoll, aconsegueix una meritòria segona posició. Berta Abellán fa segona en l´estrena del Trial Indoor Femení.

El Palau Sant Jordi ha consagrat Toni Bou (Montesa) com un dels noms propis de la història del Trial. I és que el pilot de Montesa, tot i tenir un inici de 1ª ronda complicat on ha quedat relegat a la segona posició, no ha fallat en el moment decisiu i s’ha imposat en una segona ronda contra Adam Raga i Miquel Gelabert, que l’ha classificat directament a la final.

El Temple del Trial Indoor mundial per excel.lència ha viscut una tarda emocionant i inesperada, amb una primera ronda amb sorpresa. Pocs minuts després de les 17h donava inici la 1ª volta de l’esdeveniment que ha enfrontat a 9 pilots en 5 zones diferents: obstacles de formigó, zones naturals o metàl·liques han fet vibrar al públic des de l’inici. Distribuïts en grups de 3 han passat a la segona volta els 6 millors pilots, quedant fora de la prova Jorge Casales (Gas Gas), Toby Martyn (TRSS) i Jeroni Fajardo (Sherco). El basc Jaime Busto feia saltar les alarmes en la 1ª ronda imposant-se per davant de Toni Bou i Adam Raga. Aquest fet feia impossible una previsible final Bou/Raga ja que la segona i tercera posició els feia coincidir en la 2ª ronda, juntament amb Miquel Gelabert (Gas Gas).

Abans de donar inici la segona volta arribava un dels moments més esperats de la tarda, i és que després de 44 anys de celebrar-se la 1ª prova de Trial Indoor del món, Barcelona ha acollit avui la 1ª prova d’aquesta disciplina en categoria femenina. El Women’s Trophy Barcelona reunia 5 pilots participants que han superat 4 zones, resultant guanyadora la set vegades campiona del món de Trial, l’ anglesa Emma Bristow amb 0 punts, mentre que la catalana Berta Abellán ha assolit una merescuda 2ª posició amb 1 punt.

La segona volta enfrontava els 6 millors pilots de la 1ª ronda a través de 5 zones, quatre ja conegudes en la 1ª volta més una de nova formada per blocs de formigó. Un Toni Bou amb aires de revenja ha sortit amb actitud guanyadora i no ha donat treva en aquesta ocasió, imposant-se amb solvència en la 2ª ronda i classificant-se així per la final. Aquest fet ha provocat que gràcies als 20 punts que tenia a la classificació general de la prova celebrada a Andorra es convertís, a falta de celebrar la final, en Campió del Món FIM-X Trial per 15ª vegada. El segon grup en discòrdia de la 2ª ronda també s’ha desenvolupat amb sorpresa. Si el favorit era Jaime Busto, finalment ha sigut Gabriel Marcelli (Montesa) el 1er classificat, fet que l’ha portat a disputar la gran final contra Toni Bou.

La lluita per decidir el tercer lloc enfrontava a Adam Raga i Jaime Busto en un duel a una sola zona, que s’ha endut el pilot de TRRS, mentre que els punts assolits a Barcelona l’han alçat com a subcampió del Mundial FIM X Trial.

Toni Bou no ha tingut problemes per imposar-se en la final contra Gabriel Marcelli, sumant així la seva 14ª victòria en la prova barcelonina i també el seu 30è títol mundial de Trial (15 indoors i 15 outdoors). Un mundial reduït a tan sols 2 proves que no ha perdut emoció, ja que la prova barcelonina ha sigut crucial per a decidir el final del campionat.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing