ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Izan Rodríguez es proclama campió de la FIM MiniGP World Series

11/11/2021

Pilot del planter de la Copa Catalana de Promovelocitat.

Aquest dijous 11 de novembre ha tingut lloc, al circuit Ricardo Tormo de Xest, la gran final del FIM MiniGP World Series.

La primera edició del mundial de MiniGP ha reunit 30 pilots de 10 països diferents. Malgrat no comptar amb representació catalana, un pilot sorgit del planter de la Federació Catalana de Motociclisme, Izan Rodríguez, n’ha sortit vencedor.

La jove perla de Valladolid, de només 11 anys, va deixar una gran petjada pel seu pas per la Copa Catalana de Promovelocitat, fa només un any. Izan es va endur els títols de campió de Catalunya de PromoRACC2, l’any 2019, i de PromoRACC1, l’any 2020.

Gràcies a una ràpida integració, una gran capacitat d’aprenentatge a les ordres del coach esportiu, Pere Tutusaus, i un talent innat sobre al manillar de la Ohvale 110 i 160, Izan va vèncer pràcticament totes les curses del campionat: 10 victòries i una segona posició.

Des de la Federació Catalana de Motociclisme volem felicitar-te per aquesta gran èxit, a la vegada que t’animem a seguir treballant per assolir tots els teus objectius.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing