ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

JORNADA TEST GRATUÏTA YAMAHA BLU CRU CUP AL CIRCUIT D´ALCARRÀS

11/11/2021

La Federació Catalana de Motociclisme convoca una jornada test Yamaha bLU cRU Cup, el proper diumenge 28 de novembre, per a nois i noies d’entre 11 i 18 anys que vulguin provar les prestacions de la Yamaha R125.

Emmarcada dins del Campionat del Mediterrani de Velocitat, la Yamaha bLU cRU Cup forma part d’un ambiciós projecte de competició monomarca de la Federació Catalana de Motociclisme, juntament amb ETG i Yamaha.

Aquesta competició és una garantia d’aprenentatge i diversió, sobretot per aquells pilots que busquin una sòlida transició del circuit Kàrting al circuit gran. Els participants de la Yamaha bLu cRU Cup visitaran els millors traçats asfaltats de Catalunya (com el circuit de Barcelona Catalunya, circuit d’Alcarràs, circuit de Calafat, Parcmotor Castellolí) així com alguns dels circuits mundialistes d’ Espanya, com ara el circuit Ricardo Tormo de Xest.

La Yamaha bLU cRU Cup oferirà suport mecànic d’ETG a totes les curses, assessorament tècnic i esportiu per part del coach de la competició, l’expilot Pere Tutusaus, així com una cobertura informativa i audiovisual de totes les curses.

Si vols gaudir d’una tanda gratuïta amb una Yamaha R125 al circuit d’Alcarràs, segueix els següents passos:

Si disposes de Llicència federativa 2021 (Catalana o Homologada):

Inscriu-te a les tandes a través de la zona privada de la web de la FCM - (28 de novembre / Jornada test Yamaha bLu cRU Cup Alcarràs).

Si NO disposes de Llicència federativa 2021, però disposes de registre a la zona privada:

Accedeix a la zona privada de la web de la FCM i selecciona “Nova Llicència 2021 -  Àmbit: Catalana – Curset 1 dia de Minivelocitat – procedir al pagament corresponent (12 euros).

Una vegada hagis tramitat la llicència, inscriu-te a les tandes a través de la zona privada de la web de la FCM - (28 de novembre / Jornada test Yamaha bLu cRU Cup Alcarràs).

Si NO disposes de Llicència federativa 2021 ni tampoc de registre a la zona privada de la FCM:

Registra’t a través de la web www.fcm.cat. Situa el cursor a l’apartat “Zona Privada” i sense clicar apareixerà la pestanya “Donar-se d’alta com a federat”. Un cop hagueu omplert les dades requerides, ja podreu seleccionar la llicència.

Accedeix a la zona privada de la web de la FCM i selecciona “Nova Llicència 2021 -  Àmbit: Catalana – Curset 1 dia de Minivelocitat – procedir al pagament corresponent (12 euros).

Una vegada hagis tramitat la llicència, inscriu-te a les tandes a través de la zona privada de la web de la FCM - (28 de novembre / Jornada test Yamaha bLu cRU Cup Alcarràs).

Dia: diumenge 28 de novembre del 2021.

Lloc: circuit d’Alcarràs.

Horari:

-          Arribada al circuit: 09:00h.

-          Briefing informatiu. 09:30h

-          Inici de les tandes. 10:00h.

Requisits:

-          Edat compresa entre els 11 i els 18 anys.

-          Disposar de Llicència federativa 2021 (catalana o homologada).

-          En cas de no disposar de Llicència 2021, tramitar Llicència Catalana Curset 1 dia de Minivelocitat (12 euros).

-          Disposar de granota, casc, botes i la resta de material necessari per poder realitzar la tanda complint totes les mesures de seguretat.

Condicions: La inscripció a la Jornada test Yamaha bLU cRU Cup dona dret a una tanda gratuïta.

 

Vídeo informatiu Yamaha bLU cRU Cup.

Imatges curses Yamaha bLU cRU Cup.

 

Per a més informació: 93 415 11 84 o fcm@fcm.cat

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing