ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

El Trial Open de Castellolí corona els primers vuit campions de Catalunya

09/11/2021

Pau Dinarès, Arnau Farré, Francesc Recio, Marc Martos, Alexia Lladó, Joan Ricart, Antoni Ramonet i Laia Pi es proclamen campions a Catalunya a Parcmotor Castellolí.

El Parcmotor Castellolí ha estat la seu de la quarta cursa de la temporada del Campionat de Catalunya de Trial Open.

La penúltima cita del curs, organitzada amb èxit pel Motocat, ha comptat amb una altíssima participació de 90 pilots, dels quals vuit han deixat sentenciat el campionat en les seves respectives categories.

Un dels pilots més destacats de la jornada ha estat el tonenc, Pau Dinarès. El corredor del Moto Club Tona s’ha proclamat campió de Catalunya de la categoria Elit Sots16 en una cursa memorable. Dinarès ha estat el pilot amb millor registre dins del nivell Negre, on s’ha vist les cares amb autèntiques bèsties del trial, com el vilanoví Arnau Farré. Dinarès ha finalitzat la prova amb només 5 punts de penalització, 2 punts menys que Farré.

Per la seva banda, Arnau Farré ha estat el guanyador de la categoria Elit, on a més s’ha proclamat campió de Catalunya. El podi de nivell Negre l’ha completat Pau Martínez, tercer amb 9 punts.

Pel que fa al nivell Vermell, Jordi Sanjuan s’ha endut la victòria després de completar la prova amb nomes 6 punts de penalització. Francesc Recio, un punt més, n’ha tingut prou amb la segona posició per endur-se el títol de campió de Catalunya. Marc Piquer ha completat les posicions d’honor.

En nivell Blau, molts noms propis a destacar. Pau Clarasó, de la categoria Promo 125, ha estat el pilot més destacat de la jornada amb un total de 2 punts. Amb aquest resultat, Clarasó té més de mig campionat a la butxaca, ja que arribarà a la darrera cita de la temporada amb un avantatge de 13 punts sobre el segon classificat, Jan Gabriel.

Amb 3 punts de penalització, Joan Ricart s’ha endut el triomf de la categoria Promo+35. Amb aquesta victòria, Ricart s’ha proclamat campió de la seva categoria.

Joan Miquel Garcia ha estat el guanyador en Promo, amb 7 penalitzacions. Després d’aquest resultat, la categoria Promo ha quedat d’allò més renyida, amb Moan Miquel Garcia i Pere Casas separats per només un punt de diferència. El campió de la categoria es decidirà a Tortosa, el proper 28 de novembre.

Antoni Ramonet ha sentenciat el títol de la categoria Promo+50 després de superar Pere Camps, que ha fet segon. D’altra banda, Laia Pi també s’ha proclamat campiona de Catalunya, en aquest cas en la categoria Promo Femení.

En nivell Verd, Aniol Llamas és el virtual campió de la categoria Open 125 després de vèncer Oriol Garcia en un final d’allò més renyit. D’altra banda, en Open 50, Carles Casas ha vençut i arribarà líder a la darrera prova del curs, amb tres punts de marge sobre el segon classificat, Sergio Fernández.

Marc Martos n’ha tingut prou amb la setena posició al Trial de Castellolí per proclamar-se campió de la categoria Open. El pilot guanyador de la cursa ha estat Jaume Gost, que ha completat la prova amb 16 penalitzacions.

Qui també s’ha proclamat campiona de Catalunya, en aquest cas en Open Femení, ha estat l’andorrana Alexia Lladó.

Finalment, en nivell Groc, Marc Planella s’ha endut el triomf gràcies a una targeta final de 13 penalitzacions. Al podi l’han acompanyat Xavi Giralt, segon amb 21 punts, i Fernando Cabré, que ha completat les posicions d’honor. El títol de la categoria Base es resoldrà en la darrera prova del curs, a Tortosa. Santiago Prat arribarà líder, amb 8 punts de marge sobre Marc Planella.

 

Classificació de la cursa en el document adjunt.

Reportatge audivisual Esport3 (Min. 5:50)

Les millors imatges del Trial Open de Castellolí, al Flickr de la FCM.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing