ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Gran jornada de Resistència Terra a Sta. Eulàlia de Ronçana

26/10/2021

El Trofeu Català de Resistència Terra ha celebrar aquets passat diumenge, 24 d’octubre, la segona cursa de la temporada a Santa Eulàlia de Ronçana.

La Resistència Terra de 3 hores organitzada pel Moto Club Ronçana ha comptat amb la participació de més d’un centenar de pilots, repartits en uns 50 equips.

La cursa s’ha desenvolupat en un circuit de terra, sense pedres, d’uns 4km. El Moto Club i el seu staff s’han encarregat de regar-lo bé abans de l’inici de la prova, tant és així que la pols no ha fet acte de presència fins al tram final de les 3 hores.

L’equip vencedor de la cursa ha estat el format per Jordi Galera i Yago Domínguez. Tots dos pilots, encasellats dins la categoria RS Júnior, han completat un total de 44 girs al circuit dissenyat pel MC Ronçana.

Només tres equips més han aconseguit igualar les 44 voltes de l’equip amb el dorsal 15: Marc Calmet i Lluís Gonfaus, segons a poc més de dos minuts dels guanyadors; Sergi i Pau Conesa, tercers a només tres segons del segon classificat; i Marc Truyols i Martí Escofet, a pràcticament 3 minuts dels guanyadors. El top 5 de la cursa l’ha completat el duet format per Martín Ribes i Nahuel Santamaria.

Pel que fa als resultats per categories: Yago Domínguez i Jordi Galera han pujat a l’esglaó més alt del podi de la categoria RS Júnior, acompanyats de Sergi i Pau Conesa, com a segons classificats, i Marc Truyols i Martí Escofet tancant les posicions de podi.

Marc Calmet i Lluís Gonfaus han estat els guanyadors de la categoria RS Sènior, per davant d’Alberto Rodríguez i Néstor Cardona, segons, i Jaume Plans i David Argilés, que han fet tercers.

Xavier Xivillè i Agustí Rodríguez, amb 42 voltes, han estat els més ràpids de la categoria Màster 40. Santiago Bertran i Òscar González han fet segons, mentre que Jose Ruiz i Manuel Mora han completat les posicions d’honor.

Finalment, pel que fa a la categoria dels més veterans, Màster 50, Antoni Mas i Sergi Lasala s’han endut el triomf de la cursa amb un total de 40 voltes. Al podi han estat acompanyats del duet format per Carlos Marset i Carlos López, en segona posició, i Antoni Vilar i Jordi Redon, que ha  fet tercers.

La propera cursa del Trofeu Català de Resistència Terra tindrà lloc el proper 21 de novembre a Santa Creu del Jutglar.

Resultat de la cursa en el document adjunt.

Imatges: @offrad__photography

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing