ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

El SM despedeix la temporada al circuit d´Alcarràs

26/10/2021

El circuit mix d’Alcarràs ha acollit aquest passat diumenge 24 d’octubre la darrera cursa de la temporada de la Copa Catalana de Supetmorard.

Malgrat arribar a l’última cita del curs amb totes les categories resoltes, els pilots han realitzat una gran actuació sobre l’asfalt del traçat del Segrià.

El campió de la categoria SM65, Víctor Cubeles, ha tancat la temporada amb un nou triomf. El pilot aragonès ha completat un campionat per emmarcar, guanyant totes i cadascuna de les mànegues que ha disputat. Ivan Martínez i Adela Godino, segon i tercera, respectivament, han completat els calaixos del podi.

Jordi Gaya ha estat el pilot més destacat de la categoria SM85 després d’imposar-se en totes dues mànegues. El campió de la categoria, Ramon Godino, ha fet segon, mentre que Andoni Domínguez ha tancat el top 3.

Joel Àvila s’ha endut el triomf de la categoria Trofeu SM Road, seguit de Gerard Andreu, que ha fet segon.

Eduard Betrian, campió de la categoria Trofeu SM Road+35, ha posat la cirereta a una temporada per emmarcar després d’imposar-se clarament en la darrera cita del certamen. Iñigo Sáez i Néstor Godino ha completat els calaixos d’honor del circuit d’Alcarràs.

En SM2, Julen Àvila s’ha enfilat a l’esglaó més alt del podi. Aaron Fernàndez, campió de la categoria, ha fet segon, mentre que Jordi Antonio ha fet tercer.

El campió de la categoria SM3, Elias Durendez, ha tancat la temporada aconseguint el cinquè triomf consecutiu. Albert Barilaro ha pujat al segon esglaó del podi, mentre que Ferran Papiol ha fet tercer. D’altra banda, Josep Gelada s’ha imposat en SM1.

 

Les millors imatges de la cursa, al Flickr de la FCM.

Resultats de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing