ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

La promovelocitat es llueix al circuit d´Alcarràs

13/09/2021

El circuit mixt d’Alcarràs ha estat la seu, aquest passat diumenge 12 de setembre, de la cinquena cursa de la temporada de la Copa Catalana de Promovelocitat.

La cursa ha reunit els pilots de les categories PromoRACC Elèctric 1.6, PromoRACC Elèctric 5.0, PromoRACC1, PromoRACC2 i PromoRACC3.

Pel que fa a la categoria de les Ohvale 160cc, PromoRACC1, Raúl Navarrete ha aconseguit la segona victòria consecutiva de la temporada gràcies a dues mànegues molt treballades amb un resultat final d’una segona i una primera posició. Amb aquest triomf, el pilot de Teruel entra de ple en la lluita pel títol, juntament amb el líder destacat de la categoria, Xavier Albertón, i Gonzalo Sánchez, tercer de la general.

El podi de la categoria PromoRACC1 al circuit d’Alcarràs l’ha completat Xavier Albertón, segon, i un esplèndid Aleix Ginés, que ha aconseguit el primer podi de la temporada.

Pel que fa a la PromoRACC2, Pau Camarena no està disposat a posar-li les coses gens fàcils al líder de la categoria, Cesc Obiol. Aquest diumenge, el pilot valencià ha firmat el segon triomf consecutiu de la temporada gràcies a una magistral actuació. Cesc Obiol, el més ràpid de la primera mànega, ha finalitzat en el segon calaix del podi. D’altra banda, Bryan Gutiérrez s’ha estrenat al podi amb una meritòria tercera posició.

Àlex Pérez no ha donat opció als seus rivals després d’imposar-se en les dues mànegues de la categoria PromoRACC3. El líder de la categoria Polini ha recuperat el camí de la victòria després de fer tercer en l’última cursa disputada al circuit de Sant Tirs. Jairo Llaó, segon classificat, s’ha encarregat de posar emoció fins al final, sobretot en la segona mànega, on ha creuat la bandera de quadres a només una dècima de guanyador.

Alejandro Sánchez ha completat el top 3 de la categoria.

Pel que fa a les categories elèctriques, Juan Manuel Maroto ha estat el més ràpid de la PromoRACC-E 5.0, per davant de Edin Sánchez i Ares Gil, segon i tercer, respectivament.

En PormoRACC-E 1.6 la victòria ha anat a parar a mans d’Aleix Palos, el qual s’ha imposat en totes dues mànegues. El podi l’ha completat David Delgado i Aleix Ruiz.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing