ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Martorelles acull la tercera prova de la Lliga de Motocròs de Nens

13/09/2021

El circuit de motocròs de Martorelles ha estat l’escenari de la tercera cursa de la temporada de la Lliga Catalana Interprovincial de Nens.

La prova ha tingut lloc aquest passat diumenge, 12 de setembre, en un dia d’allò més calorós a la localitat del Vallès Oriental.

Sota l’organització de l’Amics Moto Club Martorelles, la Lliga Catalana de Nens ha reunit 88 pilots, repartits entre les cinc categories convocades: MX 50, MX 65, MX 85 Cadet, MX 85 Juvenil i MX Femení.

Pel que fa als resultats del dia, Ivan Polvillo s’ha imposat clarament en la categoria MX85 Cadet. El corredor del Moto Club Segre s’ha enfilat fins al primer calaix del podi després de vèncer còmodament les dues mànegues de la jornada. Nil Rojas s’ha classificat en segona posició, mentre que Unai Samper ha completat el top tres de la categories.

Àlex López s’ha endut el triomf de la categoria MX85 Juvenil després de fer segon en la primera mànega i ser el més ràpid en la segona. El navarrès Alex Lasheras s’ha classificat en segona posició, mentre que Gorka Gardoy ha fet tercer.

En MX65, Nil Pallarès no ha donat opció a cap dels seus rivals després de vèncer amb solvència les dues mànegues del dia. Gran actuació d’Ivan Martínez que s’ha enfilat fins a la segona posició del podi. Vincent Carbonell ha completat les posicions d’honor de la categoria.

Rokas Juska ha estat el més ràpid de la categoria de menor cilindrada, MX50. El pilot del Moto Club Amposta ha estat el més ràpid en totes dues mànegues. Eleu Jose i Alonso Tribaldos, segon i tercer, respectivament, han completat els calaixos del podi.

Finalment, pel que fa a la categoria Femenina, Elsa Arias s’ha alçat amb el triomf en una cursa d’allò més igualada. Elsa Arias i Ariadna Segura s’han repartit els triomfs i les segones posicions. La millor combinació de resultats ha fet que Arias s’enfilés fins al primer esglaó del podi. Segura s’ha hagut de conformar amb la segona posició del podi, mentre que Anna González, flamant guanyadora de la categoria Fèmines de la Copa Catalana d’Enduret 2021, ha tancat les posicions d’honor.

El club organitzador, Amics Moto Club Martorelles, ha obsequiat tots els participants amb una caixa de sucs i medalles per als més petits.

La propera cursa de la Lliga Catalana de Motocròs de nens tindrà lloc el proper  3 d’octubre al circuit Els Cortals.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

IMATGES: JOEL MOLINA

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing