ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Celebrada la 51a edició del Trial del Gall

08/09/2021

Aquest passat diumenge s’ha celebrat la 51a edició del Trial del Gall, corresponent a la segona cursa de la temporada de la Copa Catalana de Trial Clàssiques.

La prova organitzada a la perfecció per part del Ripoll Motor Club ha reunit 70 pilots a la Font del Tòtil (Ripoll), escenari habitual d’aquesta tradicional cursa.

Pel que fa als resultats del dia, el vilafranquí Joaquim Lara s’ha imposat en la categoria Clàssic amb un total de sis penalitzacions, dues menys que els seus principals perseguidors, Jordi Planas, segon, i Joaquim Casadevall, tercer.

En Pre75 la victòria ha estat per a Pere Planas, que ha completat el Trial del Gall amb només 7 peus. Al podi l’han acompanyat Víctor Martín, segon amb nou peus, i Josep Maria Bargalló, tercer amb 14.

Antoni Ramonet s’ha adjudicat el triomf en la categoria Experts per un ajustat 30 a 32 sobre Jaume Bonfill, que ha fet segon. El top 3 de la categoria Experts l’ha completat Pere Anton Mill, que ha finalitzat la prova amb 48 peus.

Pel que fa a la categoria Trialers, Manel Campoy s’ha enfilat fins al primer esglaó del podi, seguit de Miquel Ramon i Lluïs Díaz, segon i tercer, respectivament.

Finalment, pel que fa a la categoria Pre 80, Asier Zurbano s’ha classificat en primera posició després de completar la prova amb només 12 penalitzacions. Francesc Garcia i Hug Alemany, amb 20 i 25 penalitzacions, han completat les posicions d’honor.

La pròxima cursa de la Copa Catalana de Trial Clàssiques tindrà lloc a Solsona el proper 26 de setembre.

Resultats de la cursa en el document adjunt.

Les millors imatges del Trial del Gall 2021.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing