ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Guaja oferirà tres beques de Promo-E en una jornada test al circuit d´Alcarràs

29/07/2021

Guaja Motor Sport organitza una jornada test gratuïta dirigida a nens i nenes d’entre 4 i 6 anys que vulguin iniciar-se en la velocitat sobre asfalt amb motos elèctriques.

La jornada test tindrà lloc el proper dissabte, 28 d’agost, de 10:30h a 13:00, al circuit d’Alcarràs (Av. de Valmanya, 13, 25180 Alcarràs, Lleida).

Els pilots que assisteixin a la jornada test podran provar una de les motos protagonistes de la Copa Catalana de Promovelocitat en categoria elèctrica, la Torrot 1.6.

D’entre tots els participants al test d’Alcarràs, Guaja Motor Sport farà una selecció de tres pilots als quals se’ls becarà amb una Torrot 1.6 perquè puguin participar en les dues curses que resten de la Copa Catalana de Promovelocitat 2021, als circuits d’Alcarràs i Empuriabrava.

Per a poder participar a la jornada test del proper 28 d’agost, caldrà inscriure’s a través del següent enllaç, seleccionar l’opció “Jornada Test Promo-E Torrot 1.6” i emplenar totes les dades requerides.

REQUISITS:

-      Tenir entre 4 i 6 anys.

-      Tenir tramitada la Llicència Catalana anual o bé la Llicència Catalana d’Entrenament d’un dia * (més info. 93 415 11 84).

-      Inscriure’s a través de l’enllaç anteriorment citat.

-      Els inscrits hauran de venir equipats amb el material de protecció necessari.         

-      Dissabte 28 d’agost, de 10:30h a 13:00h.  

Imatges Copa Catalana de Promovelocitat.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing