ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Les clàssiques gaudeixen del circuit del Jarama

28/07/2021

El Campionat de Catalunya de Velocitat Clàssiques Asfalt ha celebrat, aquest passat dissabte, 24 de juliol, la tercera prova de la temporada en un escenari mític, el circuit del Jarama.

La comitiva catalana desplaçada fins a terres madrilenyes ha gaudit d’una jornada de motor intensa i i carregada d´emoció, i és que la majoria dels participants del Campionat de Catalunya de Velocitat Clàssiques visitaven per primera vegada el circuit del Jarama.

Pel que fa als resultats del dia, Mario Perú al manillar de la seva Yamaha FZ 750, ha estat el més ràpid en Clàssic 80. El podi de Clàssic 80 l’han completat Jan Garcia, segon, i Joan Font, tercer.

En Clàssic SSP la victòria ha anat a parar a mans de Jorge Cabanes i la seva espectacular Honda CBR 600 F1. Ismael Guasch s’ha classificat en segona posició, mentre que Ivan Álvarez ha completat el top 3 de la categoria.

Dos pilots han participat en la categoria SBK: Josep Rojas, que s’ha endut el triomf amb la seva Honda RC30 750, i Manuel Aguilera, que ha fet segon amb una Kawasaki ZXR 750 H1.

Aquestes tres categories han format part de la graella Clàssiques Lenge, composta per corredors d’altres campionats.

Un únic representant català ha format part de la graella Clàssica Vintage, Manuel Jara, de la categoria Clàssic B, que al manillar de la seva Montesa Criterium 250 ha completat una molt bona cursa.

Finalment, Carlos Forcada i la seva Yamaha XS 400 han participat en la categoria Clàssic C, emmarcada dins la graella EuroClàssic.

Qui no ha tingut tanta sort ha estat Jesús Artigas, que no ha pogut participar a la cursa a causa d’una averia de la seva Sanglas 500 FJ.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing