ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Presentació de la 41ª Edició 24H Internacionals de resistència Ciclomotor de la Vall del Tenes

28/07/2021

El passat dijous, 22 de juliol, va tenir lloc la presentació de la XLI edició de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes que tindrà lloc els dies 3, 4 i 5 de setembre.

Les inscripcions es van obrir a principis de juny. Fins al dia de la presentació ja havien formalitzat les inscripcions un total de 33 equips, quatre dels quals internacionals.

A l´inici de la presentació, Padró va comentar la gran novetat de l’edició d’enguany, la nova ubicació, al Centre Comercial Leroy Merlin de Lliçà d´Amunt. Concretament a Can Montcau, al costat de l´empresa Biokit i davant de la Mango. Aquesta ubicació està molt ben connectada mitjançant vehicle propi i transport públic.

El Grup 24 Hores treballa per poder celebrar una cursa segura i amb totes les mesures adaptatives requerides per part de les autoritats i institucions públiques. S´estan estudiant diferents escenaris per afrontar la prova amb garanties i oferir una situació de seguretat pels equips, públic i la mateixa organització

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing