ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

El vent i la calor marquen la 4a cita del català de Supermotard i Minimotard a Móra d´Ebre

12/07/2021

El circuit de Móra d’Ebre ha estat l’escenari de la quarta cursa de la temporada de la Copa Catalana de Supermotard i del Trofeu Català de Minimotard.

La doble cita motociclista celebrada aquest passat diumenge, 11 de juliol, ha reunit 35 pilots al traçat de la comarca de la Ribera d’Ebre.

La calor i les fortes ratxes de vent s’han fet notar al llarg de tota la jornada. Malgrat això, els corredors han gaudit d’unes excel·lents mànegues, tot sota la supervisió del club organitzador, el Moto Club Motoformació.

Pel que fa als resultats del dia de la Copa Catalana de Supermotard, Julen Àvila ha estat el pilot més ràpid de la categoria SM2. El corredor del Club Esportiu Circuit d’Alcarràs ha vençut les dues mànegues del dia. Joel Àvila, segon en totes dues curses, ha finalitzat en la segona posició.

Elias Durandez s’ha imposat en les dues mànegues de la categoria SM3, seguit d’Albert Barilaro, segon classificat, i Néstor Godino, que ha fet tercer.

En SM65, Víctor Cubeles ha aconseguit el quart triomf consecutiu de la temporada. El pilot de Zuera ha vençut còmodament les dues mànegues del dia. Ivan Martínez, amb dues segones posicions, i Arnau Arias, amb dues terceres, han completat el top 3 de la categoria.

Ramon Godino ha guanyat la partida a Sergi Cobo en la categoria SM85. El pilot del Moto Club Can Taulé ha creuat la bandera de quadres en primera posició en totes dues mànegues.

En SM Road la victòria ha estat per a Pau Monllau, que ha guanyat les dues mànegues del dia. Jordi Antonio ha fet segon, mentre que Àlex Grau ha tancat les posicions d’honor.

Finalment, en la categoria Trofeu SM Road+35, Eduard Betrian s’ha adjudicat la primera posició del podi després de vèncer Aaron Borrel, que ha fet segon.

Pel que fa al Trofeu Català de Minimotard, Miguel Pérez ha estat el protagonista de la categoria Protos. El pilot de L’Escala s’ha enfilat al primer esglaó del podi després de vèncer les dues mànegues de la jornada. Edgar Bermúdez, segon classificat, i Eloy Heras, tercer, han completat el triplet d’honor.

Sergi Maza ha completat un matí rodó després d’imposar-se en les dues mànegues de la categoria 160-Sèrie. Joel Plasencia ha fet segon, mentre que Lluc Bergadà ha completat el top 3 de la categoria.

Finalment, pel que fa a la categoria Mini-Pit 2, Rubén Peñafiel s’ha endut la victòria per davant de Ian Borrell, que ha fet segon.

 

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing