ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Gran jornada de motocròs elèctric al circuit de Cellers

06/04/2021

El Club Esportiu Guaja Racing ha sigut l’encarregat d’organitzar la primera cursa de la temporada de la Copa Catalana de motocròs Elèctriques 2021, una competició orientada als pilots més joves de l’off road que es disputa en circuits de motocròs adaptats a les aptituds i característiques tant dels corredors com de les motocicletes.

L’estrena del Motocròs-E ha reunit més d’una vintena de pilots al circuit de Cellers, on els participants han gaudit d’una gran jornada sobre un traçat en perfectes condicions.

Pel que fa als resultats del dia, Iker Sánchez ha sigut el més ràpid en les dues mànegues de la categoria MX-E 5.0. El pilot del Moto Club Guaja Racing, vigent subcampió de la categoria, ha estrenat la temporada de la millor manera possible. El podi de la categoria 5.0 l’han completat Ares Gil i Laia Cobo, segon i tercera, respectivament.

En MX-E 1.2, Toni Tarela ha guanyat la partida a Sergi Soler, mentre que en la categoria MX-E 2.5, Jordi Dauset s’ha imposat a Arik Lazaro.

Al finalitzar les mànegues, el president de la Federació Catalana de Motociclisme, Josep Maria Mañé, ha lliurat els premis corresponents a la Copa Catalana de Motocròs Elèctriques 2020. Els pilots guardonats han sigut els següents:

MX-E 5.0: Arnau León, Iker Sánchez i Max Gibert.

MX-E 2.5: Alejandro Mellado, Lucas Oliver i Ares Gil.

MX-E 1.2: Unai Torondel.

La segona cursa de la Copa Catalana de Motocròs Elèctriques se celebrarà el proper 25 d’abril al circuit de Polea.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Les millors imatges del Motocròs Elèctric de Cellers 2021.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing