ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

El Català de trial Open celebra la segona cursa de la temporada a Cal Rosal

29/03/2021

Aquest passat diumenge s’ha celebrat la segona cursa del Campionat de Catalunya de Trial Open a Cal Rosal (Berguedà).

La prova organitzada pel Moto Club Baix Berguedà ha reunit 117 pilots, els quals han gaudit d’una jornada de trial espectacular en un dia molt primaveral.

Pel que fa als resultats del dia, el pilot més destacat del Nivell Negre ha estat Pablo Suárez, que ha completat la cursa sense cometre ni una sola penalització. En segona posició ha finalitzat Arnau Farré. El corredor de Vilanova de Segrià ha comès una errada en la tercera zona que l’ha condemnat al segon calaix del podi. El top 3 del nivell Negre l’ha completat Gerard Trueba, amb només tres penalitzacions.

Pel que fa al nivell Vermell, Francesc Recio ha finalitzat la cursa amb la targeta de penalitzacions en blanc. El pilot lleidatà ha protagonitzat una actuació estel·lar que l’ha catapultat fins al primer calaix del podi. Álvaro Blazquez i Marc Piquer, amb 4 i 7 penalitzacions, respectivament, han completat els calaixos d’honor de Cal Rosal.

Ricard Alcaraz ha sigut el vencedor del nivell Blau. El pilot de Matadepera ha mantingut una lluita molt interessant amb el segon classificat, Bernanrd Riviere, al qual ha superat per només dos punts d’avantatge. Joan Ricart s’ha classificat en tercera posició amb 10 punts, els mateixos que Ignasi Noguè i Claudi Obradó, quart i cinquè classificat, respectivament.

El guanyador del nivell Verd ha estat l’olotí Carles Casas. El pilot del Moto Club Olot només ha fallat en una ocasió. Aniol Llamas ha tingut a tocar la victòria, però dues errades a la recta final de la cursa l’han relegat a la segona posició d’un podi que ha completat el barceloní Luís Miguel Domínguez.

Finalment, en nivell Groc la victòria ha sigut per a Santiago Prat. El pilot de Corbera de Llobregat ha dominat el Trial de Cal Rosal de dalt a baix, i ha finalitzat la prova amb només tres penalitzacions. El top 3 de la categoria Grocs l’han completat Marc Planella i Pascal Vanheuverzwijn.

 

Resultats de la cursa en el document adjunt.

Les millors imatges del Trial Open de Cal Rosal.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing