ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Més de 130 pilots participen en el Motocròs de la Pobla de Mafumet

28/03/2021

La Lliga Catalana de Motocròs de Nens ha donat el tret de sortida aquest diumenge 28 de març al circuit de La Pobla de Mafumet, on hi havia convocades les categories MX50, MX65, MX85 Juvenil, MX85 Cadet i Femení.

Sota l’organització del Moto Club La Pobla de Mafumet, més de 130 pilots han omplert les graelles de sortida del traçat tarragonès en un dia d’allò més radiant i assolellat.

L’ímpetu dels corredors ha provocat algunes caigudes en el transcurs de les primeres curses, un fet que ha retardat l’inici de les segones mànegues.

Pel que fa als resultats del dia, Àlex López s’ha imposat amb contundència en la categoria MX85 Juvenil. El pilot del Moto Club Segre ha sigut el més ràpid en totes dues mànegues. La segona posició, en canvi, ha sigut molt més disputada. Els dos aspirants a la medalla de plata, Alejandro Liñán i Marc Roma, han mantingut una intensa disputa que finalment s’ha decantat a favor de Liñán, malgrat que tots dos corredors han sumat els mateixos punts a la classificació final: 36.

D’aquesta manera, el podi de MX85 Juvenil ha finalitzat amb Àlex López en primera posició, Liñán, segon, i Roma, tercer.

En la categoria Femení, que ha compartit graella amb els pilots de la MX85 Juvenil, victòria incontestable d’Ariadna Segura. La pilot del Moto Club Baix Berguedà ha creuat la bandera de quadres en primera posició en totes dues mànegues. El podi de la categoria Femení l’han completat Anna González i Judith Carbonell, segona i tercera, respectivament.

Carlos Prat s’ha imposat per un estret marge d’un punt sobre el segon classificat en la categoria MX85 Cadet. El corredor del Moto Club Segre ha dominat la primera mànega on ha creuat la bandera de quadres amb només 7 dècimes de marge sobre el segon classificat, Bruno Miró. En la segona mànega, el pilot de Cervera ha sumat una tercera posició decisiva per triomf final. El podi de la categoria MX85 Cadet l’han completat Bruno Miró, que ha fet segon en totes dues mànegues, i el francès Maximin Mille, guanyador de la segona cursa del dia.

El vencedor de la categoria amb més participants, MX65, ha estat el murcià Benigno García. El pilot murcià ha combinat una segona posició en la primera mànega amb una victòria en la segona. El castellonenc Pau Caudet, protagonista de la primera mànega del dia on ha sigut el més ràpid, finalment s’ha hagut de conformar amb la segona posició del podi. El top 3 de la categoria MX65 l’ha completat Nil Pallarès.

Finalment, en la categoria de menor cilindrada, MX50, el triomf ha sigut per a l’alacantí Iñaki Tolosa. El francès Mathys Agulló ha fet segon, mentre que el barceloní Mateo Torres ha completat les posicions d’honor.

A més del tradicional lliurament de trofeus de la cursa, Mònica Boguñà, membre de la Comissió de Motocròs de la FCM, també ha lliurat els premis corresponents a la Lliga Catalana de Motocròs de la temporada 2020.

 

Classificació de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing