ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

La Promovelocitat s´estrena al circuit de Móra d´Ebre

22/03/2021

Gran organització per part del Moto Club circuit Móra d´Ebre

La Copa Catalana de Promovelocitat 2021 ha donat el tret de sortida aquest passat diumenge al circuit de Móra d’Ebre.

Els corredors de les categories PromoRACC1 i PromoRACC2, corresponents a la Copa Ohvale, i la PromoRACC3, corresponent a la Copa Polini, han afrontat la cursa amb ganes d’exhibir tots els seus progressos després de molts mesos sense competició per causes més que conegudes.

Pel que fa als resultats del dia, Gonzalo Sánchez ha sigut el gran protagonista de la categoria reina, PromoRACC1. El pilot aragonès s’ha imposat en les dues mànegues disputades demostrant una gran autoritat. Malgrat no marcar els millors temps en els entrenaments qualificatius, Sánchez ha sigut amb escreix el pilot en millor forma en aquesta primera cita del calendari 2021.

Molt més disputada ha sigut la segona posició del podi, on en destaquen tres noms propis: Pau Alsina, Adrián Molina i Xavier Alberton. D’aquests tres pilots, Pau Alsina ha sigut qui ha demostrat major regularitat aconseguint una segona i quarta posició que l’han impulsat fins al segon esglaó del podi. Adrián Molina ha completat les posicions de podi gràcies a una gran segona mànega on ha finalitzat en segona posició. Qui ha quedat fora del top 3 ha sigut Xavier Alberton, malgrat completar una gran actuació.

El pilot més destacat de la categoria PromoRACC2 ha sigut Cesc Obiol. El corredor tarragoní del Simonety School ha vençut in extremis les dues mànegues del dia per davant de Pau Camarena. La diferència entre tots dos pilots en la primera mànega del dia ha sigut de només 7 dècimes, mentre que en la segona mànega la diferència encara s’ha escurçat més: 8 centèsimes! El tercer classificat, Edgar Silven, també s’ha apuntat a la lluita per la victòria en la segona mànega, on només dues dècimes l’han separat del guanyador.

Finalment, Obiol, Camarena i Silven, per aquest ordre, han ocupat les tres posicions de podi de la categoria PromoRACC2.

Pel que fa a la categoria de menor cilindrada, la PromoRACC3 - Copa Polini, Álex Pérez ha sigut el pilot més ràpid de la jornada. El corredor d’Els Pallaresos no ha donat cap opció als seus rivals després d’imposar-se, per partida doble, en totes dues mànegues. Aleix Ordoñez i Alejandro Sánchez han completat la segona i tercera posició del podi.

Al final de la jornada, la FCM ha lliurat els premis als campions de la Promovelocitat catalana de la temporada passada.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Les millors imatges de la cursa.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing