ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Luengo i Cortés s’enduen la Resistència Ciclomotors de la Pobla, Memorial Suker

15/03/2021

El Trofeu Català Resistència Ciclomotors ha celebrat aquest diumenge la primera cursa de la temporada al circuit de Motocròs de La Pobla de Mafumet.

La prova organitzada pel Moto Club La Pobla de Mafumet, ha reunit més de vint equips de les categories Aire i Aigua.

La Resistència de 6 hores s’ha celebrat en un dia primaveral i assolellat. El vent, que també s’ha fet notar a la comarca del Tarragonès, ha permès desfer alguns núvols de pols localitzats en certs trams del recorregut.

Pel que fa a l’apartat esportiu, Rubén Luengo i Bernat Cortés han sigut els clars guanyadors de la cursa i de la categoria Grup 3 Aigua. El duet mataroní ha completat 154 voltes al llarg de les 6 hores, 4 més que Oriol Mena i David Riera, que han ocupat la segona posició del podi. El top 3 de la Resistència l’ha completat l’equip format per Mesas, Millán i Sánchez, els quals han finalitzat amb un total de 149 girs.

L’equip amb el dorsal 111, format per Avellán, Martínez i Serra s’han adjudicat la primera posició de la categoria Grup 2 Aire, amb un total de 140 voltes. Arabia, Fernández i Martín s’han classificat en segona posició, amb 132 voltes, mentre que Cuesta, García, Marcial i Zarco han completat les posicions d’honor de la categoria.

A més del lliurament de premis de la cursa, la FCM també ha lliurat els premis als guanyadors del Trofeu Català Resistència Ciclomotors 2020.

 

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing