ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

ACTUALITZACIÓ MESURES COVID-19

08/03/2021

Arran de la publicació al DOGC de la RESOLUCIÓ SLT/612/2021, de 5 de març, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de Covid-19 a Catalunya, la Federació Catalana de Motociclisme informa l’afectació que aquestes mesures tindran en el nostre esport del 8 al 14 de març.

Competicions

Es permet el desenvolupament de les competicions oficials d´àmbit estatal, internacional i professional, de les competicions catalanes que donen accés a categories estatals, internacionals i professionals aprovades per la SGEAF i de la resta de competicions federatives a partir dels 16 anys. Totes les competicions autoritzades s’han de celebrar sense públic.

Els/les esportistes que hagin de prendre part en les competicions autoritzades a Catalunya o hagin d’assistir a entrenaments per preparar aquestes proves, estan exempts de la limitació de mobilitat comarcal, per la qual cosa caldrà acreditar que participen o competeixen en alguna de les competicions habilitades.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing