ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Gran cursa de motocròs al MX Bassella Park

22/02/2021

El circuit Bassella MX Park ha celebrat aquest diumenge el Motocròs Internacional de La Bassella, puntuable per al Campionat de Catalunya de Motocròs.

La cursa organitzada pel Club Esportiu SIP SPORT ha reunit 140 pilots de les categories MX50, MX65, MX85 Cadet i MX 85 Juvenil.

Els corredors han gaudit d’un traçat remodelat i perfectes condicions, tot i que amb algun problema tècnic amb la tanca de sortida, que ha obligat als organitzadors a optar per un format de sortida amb  bandera.

Pel que fa als resultats del dia, Iker Cano s’ha endut el triomf de la categoria MX50. El pilot del Moto Club Segre s’ha adjudicat la primera mànega i ha fet segon en la segona, just per darrere de Mateo Torres, que ha ocupat la segona posició del podi. El Top 3 de la cilindrada més petita l’ha completat Jay Adam Menad.

L’alta inscripció en la categoria MX65, amb més de 60 inscrits, ha motivat la celebració d’un parell de mànegues de consolació per als pilots que han quedat fora dels 40 millors temps en els entrenaments cronometrats. Pel que fa pilots que han disputat la mànega puntuable, Dex Van Den Brock ha estat el guanyador. Al podi l’ha acompanyar Sleny Goyer i Nil Pallarès, segon i tercer, respectivament.

Carlos Prat i Bruno Miró han lluitat frec a frec per la victòria en la categoria MX 85 Cadet. Prat s’ha adjudicat la primera mànega, mentre que Bruno Miró ha sigut el més ràpid en la segona. Finalment, el que ha marcat la diferència entre tots dos pilots ha estat el resultat de la mànega que no han guanyat i, en aquest sentit, qui ha fet el millor resultat ha estat Carlos Prat, tercer de la segona mànega. Ivan Polvillo ha completat les posicions d’honor gràcies a una gran actuació amb una segona i una tercera posició.

Marc Roma ha sigut el pilot més destacat de la categoria MX85 Juvenil. El pilot del Moto Club Baix Berguedà ha cimentat la victòria gràcies a una gran remuntada en la primera mànega, on ha aconseguit arravatar la primera posició a Ot Marí, quan només restaven dues voltes pel final. Gràcies a aquest resultat, sumat a una treballada tercera posició en la segona mànega, Roma s’ha adjudicat un triomf de prestigi en la primera prova de la temporada. Al podi l’han acompanyat el neerlandès Jayson Van Drunen i Alejandro Liñán, segon i tercer, respectivament.

Un cop finalitzades les curses i els podis corresponents, la FCM ha fet el lliurament de premis als campions de Catalunya de motocròs de la temporada passada.

 

Classificació de la cursa en el document adjunt.

Les millors imatges de la cursa.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing