ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

El Motocròs Internacional d´Almenar omple les graelles

15/02/2021

Aquest diumenge 14 de febrer s’ha celebrat, a la comarca del Segrià, el Motocròs Internacional d’Almenar. La cursa, puntuable per al Campionat de Catalunya de Motocròs, ha reunit els pilots de les categories MX1, MX2, MX3, MX4, MX5, MX Elit, MX125, MX Sots 18 i MX Femení.

El Club Esportiu Circuit el Terré d’Almenar, organitzador de la prova, ha presentat un traçat en perfectes condicions on el corredors, malgrat el fred, han pogut exhibir tot el seu potencial. 

Pel que fa als resultats del dia, Guillem Farrés ha sigut el guanyador de la categoria MX2. El pilot del Moto Club Sant Hilari ha vençut amb contundència les dues mànegues de la seva categoria. Al podi l’han acompanyat Mario Lucas i Yago Martínez, segon i tercer, respectivament.

A MX Sots 18 el triomf ha anat a parar a mans de Víctor Alonso que malgrat empatar a punts amb el segon classificat, Marc Pamias, s’ha enfilat fins a la primera posició del podi. El corredor del Moto Club 3 Turons ha fet segon en la primera mànega i primer en la segona, un resultat calcat al de Pamias, tot i que en l’ordre invers. L’altra gran destacada de la categoria ha sigut Jana Sánchez, que ha aconseguit una meritòria tercera posició.

El francès Brice Maylin s’ha adjudicat el triomf en la categoria MX Elit, seguit de Nil Arcarons i Èric Tomàs. Arcarons ha guanyat amb solvència la segona mànega, però s’ha vist penalitzat per una accidentada primera cursa on no ha pogut passar de la cinquena posició.

Enric Vendrell ha sigut el protagonista de la categoria MX1. El pilot del Moto Club La Pobla de Mafumet ha vençut amb gran contundència després d’imposar-se en totes dues mànegues. Aleix Canals, amb dues segones posicions, i Daniel Garralón, tercer per partida doble, han completat els calaixos del podi.

Ramon Brucart s’ha mostrat intractable en la categoria MX3. El corredor del AMV Torroella ha sigut el més ràpid en totes dues mànegues. Al podi l’han acompanyat Aleix Díaz i Lluis Sanz, segon i tercer, respectivament.

El més ràpid de la categoria MX4 ha estat Héctor Gabriel Bazán, que s’ha imposat en totes dues mànegues. Juan Carlos Rey i Pere Mas han completat els calaixos del podi.

El pilot del Moto Club Foc i Fuegu, Jordi Salas, ha sigut el triomfador de la categoria MX5, on s’ha imposat per davant de Ladislao Cernadas i Baltasar Planasdemunt, segon i tercer, respectivament.

Pel que a la categoria Femenina, Mireia Badia ha sigut la més ràpida en totes dues mànigues. Mariona Valero, amb dues segones posicions, i Alba Rodríguez, tercera per partida doble, han completat les posicions d’honor.

Finalment, en  MX125, la categoria amb més participants, Raúl Sánchez s’ha endut el triomf després de guanyar els dos assalt de la jornada. El pilot del Moto Club Segre no ha donat opció a cap dels seus rivals directes, com ara Víctor Puig i Unai Aguiló, els quals han completat els calaixos del podi.

Al final de la jornada de motocròs, la FCM ha lliurat els trofeus corresponents al Campionat de Catalunya de Motocròs 2020.

 

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Imatges de la cursa.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing