ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Novetats de la temporada 2021

04/01/2021

Des del dia 1 de gener ja es poden tramitar les llicències 2021.

Des de la FCM afrontem aquest any nou amb més energia que mai, disposats a oferir uns campionats de Catalunya de qualitat i carregats de curses per tots els punts del país. El calendari esportiu d’enguany -que trobareu clicant aquest enllaç- constarà de més d’un centenar de curses entre les diferents modalitats.

Després d’un any 2020 molt complicat, també esportivament parlant, esperem que enguany els efectes de la pandèmia no afectin el bon desenvolupament de l’activitat motociclista i que tant la Federació com tots els Moto Clubs catalans puguem tirar endavant amb totes les curses i esdeveniments que tenim previstos.

A continuació us resumim algunes de les novetats principals d’aquesta temporada 2021:

- Amb la voluntat de compensar la inactivitat de la temporada 2020, la FCM aplicarà un descompte del 14% de l’import de la Llicència 2021 a tots aquells pilots que tinguessin tramitada la Llicència 2020. A més, també s’aplicarà un descompte del 5% en totes les inscripcions dels Campionats de Catalunya.

- Pel que fa als campionats off road, la gran novetat d’enguany és la convocatòria d’un nou certamen, la Copa Catalana d’Enduro Clàssiques, que constarà de cinc curses en indrets emblemàtics com La Bastida de Tost, Monells, Reus o Les Gunyoles.

- Una altra de les novetats d’aquesta temporada és la Llicència Hobby, que servirà únicament per córrer la Copa d’Espanya de Hard Enduro (no servirà per entrenar). 

Per a més informació podeu seguir-nos a les nostres xarxes socials @fcmotociclisme, o bé trucant al 93 415 11 84.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing