ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

El Moto Club Manresa organitza un exitós Enduro

10/12/2020

Aquest passat diumenge 6 de desembre s’ha celebrat la segona cursa de la temporada del Campionat de Catalunya d’Enduro a Calders. La prova organitzada pel Moto Club Manresa també ha sigut puntuable per al Campionat d’Espanya, una circumstància que ha permès aquest oasi enmig del desert en què s’ha convertit la competició de casa nostra, arran de les restriccions per la Covid-19.

Els 220 pilots que s’han desplaçat fins a la comarca del Moianès han hagut de fer front a unes temperatures molt baixes i fins i tot gèlides a primera hora del matí.

Pel que fa als resultats de la cursa, Josep Garcia s’ha imposat amb claredat en Enduro Elit, essent l’únic corredor de la categoria que s’ha situat per sota dels 53 minuts. El pilot de Súria ha sigut el més ràpid en pràcticament totes les espacials i ha deixat sense opció als seus principals perseguidors, Jaume Betriu i Bernat Cortés. Precisament, Betriu i Cortés han completat, per aquest ordre, la classificació de la categoria reina.

Lluís Gonfaus ha sigut el més ràpid de la categoria E-125 2Temps, per davant d’Àlex Puey i Xavier Gil.

Màxima igualtat en la categoria Júnior Open, on David Riera s’ha imposat per només un segon de diferència sobre Adrià Sánchez, que ha fet segon, i per dos segons de diferència sobre Marc Flores, que ha fet tercer.

Gerard Congost, Pau Conesa i Sergi Conesa han sigut, per aquest ordre, el tres primers classificats de la categoria Júnior Trofeu.

Pel que fa a una de les categories amb major participació, Sènior B 2 Temps, Albert Muñoz ha sigut tres segons més ràpid que el segon classificat, Oriol Casany. Jaume Abella ha completat el podi a mig minut del primer classificat.

En Sènior B 4 Temps s’ha imposat David Martínez. El pilot del Moto Club Llívia ha superat per més d’un minut de diferència al segon classificat, Jordi Casades. Gerard Esteve ha completat el top tres de la classificació.

En Sènior C 2 Temps, David Gómez ha sigut el més ràpid, seguit de Josep Serrat i Néstor Cardona; mentre que en Sènior C 4 temps la victòria ha anat a parar a mans d’Albert Cardona, seguit de David Serra i Àlex Busquets.

Manel Temprano s’ha imposat amb autoritat en la categoria Màster. Josep Marsal i Joaquim Salvador han completat la segona i tercera posició, respectivament.

Finalment, en la categoria Femenina, Mireia Badia ha demostrat una gran superiorat sobre les seves rivals. La pilot del Moto Club Cerdanya ha aconseguit un marge de pràcticament 5 minuts sobre la segona classificada, Aida Castro. Júlia Calvo ha completat les posicions d’honor.

 

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Imatges de la cursa al Flickr de la FCM.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing