ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Comunicat Oficial

27/11/2020

Davant l’ambigüitat d’algunes de les restriccions vigents en el primer tram de l’obertura progressiva de les activitats, recollides en la RESOLUCIÓ SLT/2983/2020, que afecten el desenvolupament de l’activitat esportiva dels nostres federats, la Federació Catalana de Motociclisme ha demanat, al Consell Català de l’Esport, un aclariment en relació als entrenaments dels caps de setmana.

Malauradament, la resposta del Consell Català de l’Esport no ha anat en la línia dels nostres interessos.

Tot seguit en detallem la resposta:

Respecte a la mobilitat de les persones:

Es manté la restricció d´entrada i sortida de persones de cada terme municipal,des de les 06.00 hores del divendres fins a les 06.00 hores del dilluns.

Es manté la restricció de l´entrada i sortida de les persones de Catalunya, excepte desplaçaments justificats (apartat 2.1)*.

Malgrat la responsabilitat que ha demostrat aquesta Federació amb l’actual escenari de pandèmia i el nostre suport a les institucions i autoritats sanitàries, no podem amagar el nostre descontent davant del que creiem unes mesures injustes, pel greuge comparatiu amb altres esports, isummament perjudicials per als nostres Moto Clubs i federats.

Des de la FCM seguirem lluitant perquè el motociclisme, com a esport segur que és, pugui recuperar la seva total llibertat i normalitat al més aviat possible.

D’altra banda, us recordem que les llicències -catalana, homologada i social- només donaran cobertura a aquells pilots que registrin l’entrenament, en temps i forma, a través de la seva zona privada.

 

*Resolució SLT/2983/2020, de 21 de novembre (DOGC núm. 8277), per la qual es prorroguen i modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de Covid-19 en el territori de Catalunya: https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/8277/1823181.pdf

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing