ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Comunicat Oficial

10/11/2020

La Federació Catalana de Motociclisme recorda que en l’actual període de restriccions, no està permès l’entrenament en circuits o àrees de motor.

Només es permetrà l’entrenament d’aquells pilots que es trobin en fase de preparació d’una cursa del campionat d’Espanya o d’un campionat Internacional. Els corredors que compleixin aquests requisits hauran de sol·licitar un certificat a la FCM acreditant la seva participació en algun d’aquests campionats.

IMPORTANT

En cas d’accident, només estaran coberts els pilots que disposin del certificat d’entrenament de la FCM i que hagin realitzat la inscripció de l’entrenament a través de la seva zona privada.

La FCM està treballant amb l’objectiu de restablir els entrenaments i competicions al més aviat possible. En aquest sentit, us informem que la FCM s’ha adherit al manifest L’esport és un servei essencial, una iniciativa de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) que reivindica que l’esport és segur i que incideix directament en la millora de la salut, l’educació, la formació i la inclusió social.

Des de la FCM us seguirem informant de totes les novetats que afectin el nostre esport.

 

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing