ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

COMUNICAT OFICIAL FCM

31/10/2020

D’acord al comunicat emès ahir divendres 30 d’octubre per la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física (SGEAF) on es contemplen algunes excepcions pel que fa als entrenaments de motociclisme, en el marc de les restriccions vigents, la FCM informe que:

PILOTS:

Segons el comunicat de la SGEAF, la Generalitat permetrà realitzar entrenaments, de manera excepcional, a aquells pilots que puguin acreditar la seva preparació de cara a una competició de caràcter estatal i/o internacional.

Els pilots que compleixin aquest requisit hauran de sol·licitar el certificat d’entrenament a la FCM –ja sigui a través d’un correu electrònic a fcm@fcm.cat o per telèfon- tot acreditant la seva participació en un campionat d’Espanya o Mundial –adjuntant inscripció a la cursa-.

Els pilots a qui se’ls concedeixi el certificat d’entrenament hauran de realitzar igualment la inscripció d’entrenament a través de la web de la FCM, com és habitual.

Els pilots que no participin en campionats estatals i/o internacionals no podran efectuar entrenaments durant el període de restriccions vigent. 

CIRCUITS:

Els circuits només podran acollir els pilots que disposin del certificat emès per la FCM conforme estan preparant-se per una cursa d’àmbit estatal o internacional.

 

Adjunt comunicat de la SGEAF.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing