ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Comunicat Oficial FCM

29/10/2020

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha fet oficial, aquest dijous 29 d’octubre, noves mesures per frenar l’expansió del coronavirus.

En el marc de les restriccions que afecten el món de l’esport, i que entraran en vigor demà, divendres 30 d’octubre, la Federació Catalana de Motociclisme us informa que:

1- Se suspèn l’obertura al públic de les instal·lacions i els equipaments esportius -circuits i àrees de motor- a excepció dels centres de tecnificació i rendiment esportiu, tant de titularitat pública com privada, així com de les instal·lacions i equipaments esportius que hagin d’acollir entrenaments i competició professional, estatal i internacional.

2- S’estableix l’ajornament de totes les competicions esportives previstes de ser realitzades a Catalunya durant el període de vigència d’aquesta resolució, a excepció de les competicions oficials d’àmbit estatal, internacional i professionals, que s’han de celebrar sense públic.

3- Se suspenen tots els entrenaments de motociclisme, amb el benentès que totes les instal·lacions esportives -circuits i àrees de motor- hauran de romandre tancades durant el període d’aquesta resolució.

Adjunt comunicat de la la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing