ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Almenar celebra la tercera cursa de la Copa Catalana de Trial de Nens

13/10/2020

La Copa Catalana de Trial de Nens ha celebrat aquest passat diumenge la tercera prova de la temporada a Almenar.

La cursa disputada a les instal·lacions del circuit de Motocròs d’Almenar ha reunit els pilots de les categories: Aleví, Alevi+8 Benzina, Aleví+8 Elèctrica, Base, Fèmines, Iniciació i Promo.

Nil Riera s’ha endut el triomf en la categoria Promo. El pilot del Moto Club Tona ha guanyat la tercera cursa de la temporada de manera consecutiva consolidant d’aquesta manera el liderat al capdamunt de la classificació general. El podi de Promo l’han completat Miquel Alarcón, en segona posició, i Bernat Vendrell, que ha fet tercer.

Pel que fa a la categoria Base, contundent victòria de Ramon Godino amb 30 punts de marge sobre el segon classificat, Àngel Llopis. Genís Forns ha completat el top tres de la categoria.

En Alevó+8 Benzina, la victòria ha anat a parar a mans de Joan Ribes, que ha guanyat per un ajustat 44 a 46. Arnau Arias s’ha quedat a dos punts de la victòria, però finalment s’ha hagut de conformar amb la segona posició. Pep Enric Mallafré ha completat el triplet d’honor.

D’altra banda, Grau Franch s’ha adjudicat la victòria per sobre d’Adela Godina en la categoria Aleví+8 Elèctrica.

Pau Giralt ha vençut amb solvència en la categoria Aleví. El pilot del Moto Club el Terré d’Almenar ha sumat, d’aquesta manera, la tercera victòria consecutiva de la temporada. Guillermo Llopis i Èric Roca, per aquest ordre, han completat els calaixos del podi.

En la categoria dels més petits, Iniciació, el triomf ha sigut per a Jan Vila, seguit de ben a prop de Daniel Mallafré, que ha finalitzat la cursa en segona posició.

Tres pilots més han participat en la categoria Oberta, on ha destacat la bona actuació de Marc Pons.

Les millors imatges de la cursa:https://flic.kr/s/aHsmRoKJY2 

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing