ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

El Guaja Camp acull una emocionant cursa de motocròs elèctric

12/10/2020

La Copa Catalana de Motocròs Elèctric 2020 ha celebrat aquest diumenge 11 d’octubre la segona cursa de la temporada al traçat lleidatà de Guaja Camp, a la localitat de Cellers.

Sota l’organització del Club Esportiu Guaja Racing, els pilots de les diferents categories han gaudit d’una jornada de motor molt completa que ha començat ben d’hora amb les pertinents verificacions tècniques i administratives. Més tard s’han celebrat els entrenaments on els corredors han escalfat motors i han palpat de primera mà el bon estat del circuit.

Pel que fa a les curses, Ares Gil s’ha imposat amb molta claredat en la categoria MX-E 2.5. El pilot del Guaja Racing ha brillat especialment en la segona mànega, on ha vençut amb un ampli marge sobre el segon classificat. El podi de la categoria MX-E 2.5 l’han completat Alejandro Mellado, segon,i Lucas Oliver, tercer.

Pel que fa a la categoria MX-E 1.2, bona cursa d’Unai Torondel, únic participant i per tant guanyador de la cursa.

Finalment, en la categoria amb més participants, MX-E 5.0, Arnau León s’ha imposat per partida doble gràcies a una gran actuació en terres lleidatanes. Iker Sánchez s’ha endut una treballada i merescuda segona posició, mentre que Edin Sánchez ha tancat el top tres de la categoria.

El català de Motocròs Elèctric tornarà a l’escena el proper 1 de novembre, novament a les instal·lacions de motor del Guaja Camp.

 

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing